Evenement 25-12-20 : Ecstatic Dance Delft


Ecstatic Dance Delft

Houder:
Ecstatic Dance Delft Team
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
vrijdag, 25 december 2020
  Locatie:
Lijm & Cultuur
Tijd:
19.30 - 22.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€15,00, online €11,00 + strippenkaart
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

Elke tweede zondagochtend en elke vierde vrijdagavond van de maand: lekker op blote voeten dansen bij Ecstatic Dance Delft. Of je het nu ziet als actieve meditatie, als manier om lekker je lijf te bewegen, of als uitgaan in een ontspannen setting en helemaal losgaan met leuke mensen: Ecstatic Dance Delft heeft het allemaal!

We starten op de zondagochtend om 10:30 uur en vrijdagavond om 19.30 uur met indansen en een warming-upceremonie om de spieren los te maken, aan te komen en contact te maken met elkaar. Na de ceremonie en de warming up ben je helemaal vrij in je dans. Laat je inspireren, neem je vrienden mee of maak nieuwe vrienden! Je kunt op onze website kijken wie de DJ is en wie de ceremonie begeleid.

Na afloop op de zondagochtend kun je aanschuiven bij de potluck lunch. Wil je hieraan meedoen, neem dan wat te eten mee voor jezelf of om te delen. Een fijne manier om weer te ‘landen’ na de dans en om elkaar beter te leren kennen. Ook op de vrijdagavond ben je welkom om na te kletsen.

Ecstatic Dance is een wereldwijde vrije dansvorm met een paar simpele regels: no shoes, no talk, no pictures, no alcohol, just dance! Om helemaal in jouw dans te komen. Iedereen is welkom: 20+, 30+, 40+, 50+, enz.