Evenement 29-12-19 : OUDJAARS-WAVE | 5 Ritmes Dans Ceremonie


OUDJAARS-WAVE | 5 Ritmes Dans Ceremonie

Houder:
Saryo van Lakerveld & Eva Bergerova
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zondag, 29 december 2019
  Locatie:
Centrum Djoj, Rotterdam
Tijd:
18.30 - 22.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 22,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

saryoatkpnmail .nl

OUDJAARS-WAVE | Labyrinth
Een diepgaande dans ervaring om het oude jaar af te sluiten. Een moment waarin je stil mag staan bij de ervaringen en gebeurtenissen van 2019. Een ceremonie waarin je op een bewuste manier afscheid mag nemen van de dingen die klaar zijn om te gaan.

We lopen, bij binnenkomst, een ceremonieel pad door ons afgelopen jaar en staan soms stil om te kijken wat we hebben meegemaakt, gevoeld, ervaren om zo bewust te zijn van wat we nog met ons meedragen en wat we mogelijk kunnen loslaten of waar we gewoon nog even wat aandacht aan willen geven. Daarna gaan we in een diepe dansreis en dansen we met onze herinneringen en alles wat dit jaar ons heeft gegeven en daarin nodigen we ook zeker onze dierbaren uit die ons hebben verlaten en hun weg hebben gevonden naar de spirit world.

Onderweg in onze dans, luisteren we, reflecteren we, verbinden we ons, schrijven we op, roepen we aan en staan we open voor de boodschappen die we door krijgen.

We sluiten de middag af met een bewuste stap dit jaar uit, naar het hier en nu, zodat we op een schone manier het nieuwe jaar in kunnen stappen.

Laten we met respect voor het oude, het nieuw tegemoet treden en daar een feest van maken op 3 januari tijdens de Nieuwjaars-Wave. We buigen voor dat wat achter ons ligt.

Aanmelden via deze website. Meer informatie bij Saryo van Lakerveld |saryoatkpnmail .nl | 0648152072 of Eva Bergerova | 0623883406

Oudjaars-Wave is één van de drie dans ceremonies. White Night op 20 december 2019 en Nieuwjaars-Wave op 3 januari 2020 zijn de andere twee.

We kunnen voor deze avonden hulp gebruiken in het op en afbouwen. Lijkt je dat leuk, laat het ons weten. je toegang is dan gratis.

Meer informatie bij Saryo van Lakerveld |saryoatkpnmail .nl | 0648152072 of Eva Bergerova | 0623883406

Oudejaars-Wave is één van de drie dans ceremonies. White Night op 20 december en Nieuwjaars-Wave 3 jan zijn de andere twee en zijn ook op de website van Djoj te vinden.

 

White Night https://www.djoj.nl/html/Nieuws/White_Night__5_Ritmes_ceremony_3501.htm

 

Nieuwjaars-Wave https://www.djoj.nl/html/Activity/Dans_-_Bewegen/Saryo_van_Lakerveld/SVAN12602/Nieuwjaars-Wave__5_Ritmes_Ceremony.htm