Evenement 20-12-19 : WHITE NIGHT | 5 Ritmes Dans Ceremonie


WHITE NIGHT | 5 Ritmes Dans Ceremonie

Houder:
Saryo van Lakerveld & Eva Bergerova
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
vrijdag, 20 december 2019
  Locatie:
Centrum Djoj, Rotterdam
Tijd:
18.30 - 22.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 22,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

saryoatkpnmail .nl

WHITE NIGHT
Dresscode is wit. We verwelkomen de krachten van het oosten, zuiden, westen en het noorden. We verbinden de zon met de maan en het licht van het grote mysterie. We openen onze harten voor het licht.

We dansen en bewegen in vrede en onschuld met als focus het licht, wat met de zon weer naar deze kant van de aarde komt en daarmee weer, iedere dag, voor meer licht gaat zorgen. Met in het midden van onze dansruimte een verlichte levensboom, kunnen we het licht toelaten en verbinden met ons innerlijk licht. Vanuit daar kunnen we het weer doorgeven aan iedereen die we liefhebben en natuurlijk aan de wereldvrede. In de dans ben je het kanaal van licht.

We werken deze avond met dans en meditatie en zullen vanuit diepe verbondenheid onze diepste intenties voor de aarde dansen. Geef je snel op en neem een witte kaars mee, in een goede houder, die je evt ook op de Oudjaars-Wave en Nieuwjaars-Wave kan branden, want dit is de eerste avond in deze serie van transities. De overige 2 avonden zijn op 29 december en 3 januari en staan ook op deze website. Alle avonden zijn los te boeken.

We maken er een sacred space van waar we een diepe verbintenis kunnen voelen met alles wat leeft en om ons heen beweegt.

*verlichte levensboom, *Gayathri Mantra, *Licht meditatie, *Dans, *Wayusa tea, *fruit.

Aanmelden via deze website.
Meer informatie bij Saryo van Lakerveld |saryoatkpnmail .nl | 0648152072 of Eva Bergerova | 0623883406

White Night is één van de drie dans ceremonies. Oudjaars-Wave op 29 december en Nieuwjaars-Wave 3 jan zijn de andere twee en zijn ook op de website van Djoj te vinden.

Oudjaars-Wave https://www.djoj.nl/html/Activity/Dans_-_Bewegen/Saryo_van_Lakerveld/SVAN12601/Oudejaars-Wave__5_Ritmes_Ceremony.htm

Nieuwjaars-Wave https://www.djoj.nl/html/Activity/Dans_-_Bewegen/Saryo_van_Lakerveld/SVAN12602/Nieuwjaars-Wave__5_Ritmes_Ceremony.htm