Evenement 18-10-19 : Oefendag Regenesis-healing + Touch


Oefendag Regenesis-healing + Touch

Houder:
Bewustzijnscentrum Bala -Quantum Academy
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
vrijdag, 18 oktober 2019
  Locatie:
Bewustzijnscentrum Bala
Tijd:
09:00 - 16:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 25
  Website:

bewustzijnscentrum-bala.nl/agenda/59-oefendag-regenesis

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

Infoatquantum-academy .net

Oefen- en praktijkdag Regenesis-Healing + Touch voor (oud-) cursisten. ​

De oefendagen zijn er voor iedereen die een workshop Regenesis-Touch of de jaaropleiding Regenesis-Healing gevolgd heeft, of nog volgt. Je kunt ook gerust komen als je de workshop of jaaropleiding elders hebt gedaan.

Regenesis—Touch
De workshop Regenesis—Touch is een interactieve workshop. Als cursist oefen je veel op en met elkaar. Natuurlijk kun je na het volgen van de workshop direct ook anderen gaan helpen genezen. Veel cursisten van Regenesis—Touch vinden het echter prettig om juist nog bij elkaar een aantal keren te oefenen; zoals de handposities doornemen, de reacties begeleiden, etc. Maar ook het delen van verhalen en ervaringen is een belangrijk onderdeel.

Regenesis-Healing
Voor Nederland wordt in Huizen de jaaropleiding Regenesis-Healing gegeven.

Oud Regenesis cursisten
Is het al een poos geleden dat je de workshop hebt gevolgd? Wil jij misschien je kennis van Regenesis weer eens opfrissen? Weer eens met gelijkgestemden ervaringen uitwisselen? Zelf eindelijk ook weer eens een behandeling krijgen? Ook hiervoor zijn de oefendagen bijzonder geschikt.

Begeleiding
De oefendagen worden altijd begeleid door zeer ervaren trainers en er is vrije inloop, je hoeft je dus van tevoren niet aan te melden, maar een berichtje als je komt is wel zo prettig.