Evenement 12-10-19 : Workshop Zielskaarten Maken En Hun Systemische Boodschap


Workshop Zielskaarten Maken En Hun Systemische Boodschap

Houder:
Bewustzijnscentrum Bala - Sylvia Monten en Mirjam Halkes
  Provincie:
Drenthe
Datum:
zaterdag, 12 oktober 2019
  Locatie:
Bewustzijnscentrum Bala
Tijd:
10:30 - 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 65
  Website:

bewustzijnscentrum-bala.nl/agenda/223-workshop-zielskaarten-maken

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

mtworksatlive .nl

Zielskaarten (collages) maken; verbeelden vanuit je innerlijk weten en verlangens: wat leeft er in jou en wil gezien worden? Wat nodig je uit in je leven? Daarna doen we aan de hand van je kaarten een opstelling die je nog meer zal onthullen over wat jou helpt om je dromen te volgen en een eerste stap te zetten. Een vreugdevolle en verdiepende workshop en iedereen kan het: jouw handen maken wat je ziel je influistert! "Ben je op zoek naar verheldering voor jezelf dan is deze workshop een aanrader! Zielskaarten maken heeft mij in mijn turbulente situatie inzichten gegeven in wat ik nou echt nodig heb, van binnen uit. - Angracia" Maak contact met je verlangen en innerlijk weten op een meditatieve en creatieve manier.

In deze workshop geef je jezelf zicht op je zielsverlangen en een heldere focus in je leven op gevoelsniveau. Vanuit waar je nu staat krijg je zicht op je volgende stap naar het realiseren van jouw dromen en wensen.

Na een korte kennismaking en meditatie gaan we in deze workshop zonder woorden aan de slag met knippen/scheuren/plakken van foto’s en beelden uit tijdschriften. Dit is een intuïtief individueel proces en iedereen kan het. De beelden kiezen jou en jouw handen maken hiervan een collage.
Deze Zielskaarten zullen we daarna aan elkaar laten zien en je mag dan woorden geven aan wat je ziel jou vertelt via de kaart. En wellicht zien de anderen nog boodschappen, tekens of inzichten die je zelf nog niet had gelezen.

Hierna is er ruimte om een persoonlijke opstelling te doen aan de hand van je kaarten. Dat kan bijvoorbeeld zijn naar aanleiding van een vraag die je nog hebt over wat de kaarten je laten zien, over een specifiek element in de kaarten, of wellicht is je vraag: wat is mijn eerste stap om dit te realiseren? Alles is mogelijk om op te stellen en er zo nog wat meer informatie over te krijgen. Mirjam en Sylvia zijn ervaren opstellers die je helpen om antwoorden te krijgen uit jouw (onbewuste) systemische veld. 

De Zielskaarten (die je uiteraard mee naar huis neemt) en de inzichten uit je opstelling helpen je als persoonlijke wegwijzer weer een stap verder op je pad.

Deelname: € 65,- inclusief alle materialen, koffie/thee en btw (lunch op basis van zelf meenemen/potluck)
Maximaal 8 deelnemers.