Evenement 12-10-19 : Masterclass Inspiratie En Passie Houden Als Lichaamswerker!


Masterclass Inspiratie En Passie Houden Als Lichaamswerker!

Houder:
Bewustzijnscentrum Bala - Rebalancing School voor Lichaamswerk & Bewustzijn
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 12 oktober 2019
  Locatie:
Bewustzijnscentrum Bala
Tijd:
10:00 - 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 130
  Website:

bewustzijnscentrum-bala.nl/agenda/263-masterclass-inspiratie-en-passie-houden-als-lichaamswerker

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatrebalancing .nl

Een prachtige gelegenheid en setting waarin Wilko de ruimte biedt voor het uitdiepen en onderzoeken van persoonlijke en professionele issues, waar we in onze praktijk allemaal mee te maken hebben.

Als lichaamsgericht therapeut zijn wij in relatie tot onze cliënten sterk op onszelf, onze intuïtie, creativiteit en capaciteit aangewezen. Dit maakt ons tot capabele, daadkrachtige solisten. En we worden dagelijks gespiegeld met ons eigen huiswerk, zoals ontbrekende vaardigheden, overdracht situaties, omgaan met verwachtingen, prestatiedrang, faalangst en onzekerheid.

Dat we dit alles (kunnen) tegenkomen, in positieve en negatieve zin, is onvermijdelijk en leerzaam. Hoe we ons verhouden met deze verstrikkingen, daar liggen de uitdaging en het groeipotentieel!

De opzet van de Masterclass is om een ruimte te creëren waarin ervaringen met en vragen over cliënten belicht gaan worden, en persoonlijke en professionele issues uitgediept en onderzocht. Daarnaast zal er vernieuwend tafelwerk worden aangeboden, en uitgewisseld.

Deze Masterclass is toegankelijk voor Rebalancers en andere lichaamsgerichte therapeuten.

 

Docent: Wilko Iedema