Evenement 21-09-19 : Ademhaling: Geef Jezelf Ruimte


Ademhaling: Geef Jezelf Ruimte

Houder:
Bewustzijnscentrum Bala - Melanie Wientjes
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 21 september 2019
  Locatie:
Bewustzijnscentrum Bala
Tijd:
09:00 - 12:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 40
  Website:

bewustzijnscentrum-bala.nl/agenda/260-ademhaling-geef-jezelf-ruimte

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

pilatesmetmelanieatoutlook .com

Sta jij wel eens stil bij je ademhaling? Vooral wanneer je je iets teveel laat meevoeren in de hectiek van alledag, is het goed om de tijd te nemen om rustig in en uit te ademen. Weten hoe je je ademhalingspatroon kunt verbeteren? Kom dan op vrijdag 11 oktober naar de workshop Adem, gebaseerd op de visie van Joseph Pilates, de grondlegger van pilates.

Leer hoe je ademt, hoe je lichaam beweegt en voel wat een gezonde ademhaling betekent voor jou. Ontdek hoe een inademing je ruimte geeft en een uitademing ontspanning.
Last van stress? Dan is deze workshop vooral voor jou.

Kom lekkerder in je vel.

Neem een ontspannen moment voor jezelf en zorg je nog beter voor je lichaam. Nu én in de toekomst. De workshop laat je op een zachte manier voelen hoe je lijf werkt. Je ontdekt hoe je spieren samenwerken door middel van verschillende oefeningen. Via de pilatesmethode leer je de balans in jezelf kennen.

Word in 4 uur bijgepraat en leer iets voor de rest van je leven.

Over de trainer
Bij Pilates met Melanie staat een heldere stap-voor-stap uitleg voorop. Melanie Wientjes heeft een aanstekelijk enthousiasme en grote vaardigheid, waarmee ze haar liefde voor pilates overbrengt. “Ik werk expres met beeldende voorbeelden om de oefeningen te illustreren. Daardoor blijf je ze beter onthouden. Mijn ervaring is dat je ze op die manier ook makkelijker toepassen in je dagelijks leven.”

Praktisch
De workshop Adem vindt plaats op vrijdag 11 oktober, van 9.00 tot 12.30 uur. In Huizen, Trompstraat 1, 1271 SX Huizen (BewustzijnsCentrum BALA).
Meer weten? Stel je vraag via pilatesmetmelanieatoutlook .com

Inschrijven
Schrijf je in voor de workshop door een e-mail te sturen naar pilatesmetmelanieatoutlook .com. Noteer in de e-mail je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, en noem de naam van de workshop: ADEM. Hierna ontvang je een factuur van € 40,00.