Evenement 19-09-19 : Vrouwen Deel Cirkel


Vrouwen Deel Cirkel

Houder:
Bewustzijnscentrum Bala - Tamara van Alphen
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
donderdag, 19 september 2019
  Locatie:
Bewustzijnscentrum Bala
Tijd:
20:30 - 22:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 10
  Website:

bewustzijnscentrum-bala.nl/agenda/228-vrouwen-deel-cirkel

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

tamara .vanalphenatlive .nl

Kom elke cirkelavond helemaal op adem, met thee en chocolade, samen, echt even landen in jezelf. Ontspan in een veilige warme sfeer en voel je gedragen door anderen vrouwen. We delen wat zich aandient en aan de hand van een thema zonder advies, oordeel of discussies. Op deze plek mag je even helemaal jezelf zijn; geen rollen, dienstbaarheid, oordelen boodschappenlijstjes, competitie, presteren of strijd. Ik nodig je uit om jouw diepste zelf te omarmen en ruimte in te nemen voor jouw wensen en behoeftes.

Elke maand een cirkel  met volle maan. Bij veel aanvragen is het mogelijk dat ik een tweede cirkel start met donkere maan. Als dat zo is dan ontvang je daar een bericht van. Onderstaand alle data en thema's die aan bod komen, naast dat wat zich aandient in het moment:

19 februari dinsdag 
Thema: Maan(d)wijsheid, op de golven van je cyclus. Hoe ga je om met je maandcyclus (ook na de overgang of als je niet menstrueerd) en welke wijsheid kan je hierover delen?

21 maart donderdag 
Thema: Vriendschap, relatie, intimiteit. Waar sta jij nu mbt deze thema's en welke wijsheid kan je delen?

19 april vrijdag 
Thema: De wijze vrouw in jou en je innerlijke draak. Hoe verhoud, de wijze sterke dragende, zorgende, aangepaste vrouw in jou, zich tot de destructieve, rauwe en wilde vrouw in jou?

18 mei zaterdag 
Thema: Zusterschap, wat betekend dat voor jou? Welke wijsheid kan je hierover delen? Neem je eigen haarborstel mee of een potje nagellak en watjes.

17 juni maandag 
Thema: Levensfasen; meisje, jongevrouw, moeder / creeerende vrouw, rijpe vrouw en wijze vrouw). Waar sta jij nu? Ontdek van elke fasen elementen in de vrouw die je nu bent.

16 juli dinsdag 
Thema: Het moderne stigma van de vrouw, erfenis, cultuur, generaties, rollenpatronen en hoe dit zich verhoud tot vandaag de dag. Wat betekend vrouw-zijn voor jou? Hoe is het mannelijke en het vrouwelijke in jou vertegenwoordigd?

Neem naar de cirkels een extra kussentje / dekentje mee om het jezelf gemakkelijk te maken en iets te snoepen / knabbelen wat je zelf mag eten / lekker vindt. Graag altijd aanmelden via de website van Bala!

Ik faciliteer de cirkel vrijwillig, zowel vanuit mijn eigen behoefte echt transparant te verbinden met vrouwen als zusters, als ook vanuit mijn overtuiging dat juist die verbinding precies is wat er mist in ons vluchtige individualistisch bestaan.

Bijdrage:  €10,- of minder. Hoe meer mensen hoe lager de bijdrage.

Heb je vragen, voel je vrij mij te mailen of te appen, Tamara