Evenement 19-09-19 : Opstellingsavond


Opstellingsavond

Houder:
Bewustzijnscentrum Bala - Mirjam Halkes & Sylvia Monten
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
donderdag, 19 september 2019
  Locatie:
Bewustzijnscentrum Bala
Tijd:
19:15 - 22:15
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15,- (vraagsteller € 95,- )
  Website:

bewustzijnscentrum-bala.nl/agenda/176-familie-opstelling

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

zielzichtatlive .nl

Als liefde en levenslust weer gaan stromen in jou worden alle betrokkenen in jouw (familie-) systeem/omgeving daar door aangeraakt. Nieuwsgierig naar opstellingen of ken je het systemische werk al en wil je je er weer eens een avond bij zijn om je te laten inspireren en aanraken? Deze avonden brengen steeds weer prachtige en krachtige inzichten voor de vraagstellers en de representanten. Laat je verrassen!

Familie-opstellingen of systemisch werken inspireert steeds meer mensen. En dat is niet voor niks! We denken van alles te weten, te begrijpen en toch is niets zo moeilijk als uit je eigen patronen te stappen, je hart te volgen of voluit te leven. Er lijken soms drempels te zijn die nauwelijks met logica of gezond verstand zijn te verlagen, laat staan op te heffen. Juist dan is een systemische aanpak effectief en laagdrempelig. Het enige wat het vraagt is een open houding en gezonde dosis nieuwsgierigheid. Doordat we werken met representanten kan informatie aan het licht komen die tot op heden niet zichtbaar was. Dat is precies wat een opstelling doet: het onzichtbare zichtbaar maken! Hierin ligt een transformerende kracht die als vanzelf door de vraagsteller kan worden ervaren.

Ben je nieuwsgierig naar hoe systemisch opstellen werkt en wil je dat wel eens zelf ervaren? We nemen je graag mee in de wonderlijke en diepgaande werking van systemische opstellingen. Ook als je al wel ervaring hebt een mooie manier om je weer eens met het systemisch wetende veld te verbinden. Als representant kom je ook in de unieke gelegenheid om een scala aan ervaringen op te doen, die vaak ook raken aan jouw eigen persoonlijke thema's.

"De opstellingenavonden zijn steeds heel prettige avonden, ontspannen en bijzonder dat ik steeds zo makkelijk vanalles ervaar als representant" - Cindia

” Ik wil jullie graag laten weten dat de opstelling me zoveel rust heeft gebracht in de relatie met mijn moeder! Mijn relatie met haar is veel meer ontspannen doordat ik nu met andere ogen naar haar kan kijken.” – Barbara

Op een opstellings-avond is er ruimte voor twee (familie)opstellingen, waarin je kunt representeren of zelf een vraag inbrengen. Jouw bijdrage hiervoor:

  • deelname deelnemer/representant: € 15,-, vraagsteller € 95,- incl btw en thee/fruit/lekkers
  • als ZZP-er of bij vergoeding door werkgever is je deelname (excl. btw) als deelnemer voor een avond € 25,- en als vraagsteller € 125,-

    Als vraagsteller is het helpend en vragen we je om minimaal één keer als representant bij ons of elders ervaring te hebben opgedaan. Mocht je een vraag willen stellen en je hebt nog geen ervaring met systemisch werk, neem dan even contact met ons op.

Sylvia en Mirjam nodigen je van harte uit!

Sylvia: 06 4169 69 36 of zielzichtatlive .nl
Mirjam: 06 26 22 00 55 of  resethopstellingenatgmail .com