Evenement 06-12-19 : Workshop Esoterische Psychologie (de zeven Stralen)


Workshop Esoterische Psychologie (de zeven Stralen)

Houder:
College of Ageless Wisdom
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 6 december 2019
  Locatie:
Breda
Tijd:
13.30-17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

ericatsensability .nl

De zeven Stralen

Esoterische Psychologie is de psychologie van de ziel en beschouwt de mens op basis van de zeven stralen. De zeven stralen zijn emanaties (uitstollingen) van het Goddelijke Principe met ieder hun eigen specifieke kwaliteiten. Ze kunnen worden beschouwd als zeven soorten energie en kracht die de verschillende aspecten van de menselijke lichamen (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) en het inwonende bewustzijn (de ziel) conditioneren.

Iedere mens heeft een stralenpakket, gelieerd aan zijn vijfvoudige constitutie. Zo wordt zijn persoonlijkheid bepaald door een van de stralen, alsmede zijn fysieke, emotionele en mentale lichaam. Tot slot staat zijn ziel onder invloed van een van de stralen. De stralen van de eerste vier lichamen kunnen (en zullen meestal ook) bij iedere incarnatie wisselen. De ziel heeft door alle levens heen dezelfde straal.

Kennis en verbinding met jouw specifieke stralenpakket draagt diepgaand bij tot jouw bewustzijnsontwikkeling en geeft je een diep inzicht in je karakter met diens deugden en ondeugden, je levensdoel en de missie van je ziel door de levens heen.

De workshop

  • De workshop is een inleiding tot en voorbereiding op de cursus. Op basis hiervan kun je voor jezelf bepalen of je aan de cursus mee wilt doen.
  • Je maakt in één middag kennis met onze verschillende menselijke lichamen en de zeven Stralen.
  • Jer ervaart de kracht en kwaliteiten van de Stralen door afwisseling van kennisoverdracht en diepgaande meditaties.
  • Investering: 50 euro, inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor ondernemers.