Evenement 25-01-20 : Maak je dromen waar


Maak je dromen waar

Houder:
Mahatma Revier - Spirit Coaching
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zaterdag, 25 januari 2020 - zondag, 26 januari 2020
  Locatie:
Prodent Fabriek te Amersfoort
Tijd:
10.00-17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 147
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatspirit-coaching .nl

2020 wordt jouw jaar! Tijdens het event ‘Maak je dromen waar’ ga je aan de slag met het verwezenlijken van jouw dromen, jouw verlangens.

Ieder mens heeft dromen

Dat hoort bij ons mens zijn. Als we het ene doel hebben behaald, dan duikt er altijd weer een nieuw verlangen op. We verlangen naar een goede gezondheid, naar liefde, succes, een goed lopend bedrijf of gewoon genoeg geld om te leven in overvloed. En dat mag!

Het leven staat open voor je en wil je alles geven waar je naar verlangt. Door jouw verlangen is het in wezen al bereikbaar. Je hoeft alleen maar jouw voet van die rem af te halen. 

Door allerlei omstandigheden geef je namelijk enthousiast gas terwijl je andere voet onbewust op de rem staat.  Ergens ben je bang om uit de comfortzone te gaan en blokkeer je het zelf. Onder andere daardoor kan je verlangen niet gerealiseerd  worden.

Dus droom jij ook van die liefde, die verbinding, die innerlijke rust, die partner,die klanten in jouw toko, het geld op je bankrekening?

Meld je dan nu aan zodat het naar je toe kan stromen.Voor de snelle beslisser geldt een vroegboekkorting. Surf hiervoor naar onze site https://shop.spirit-coaching.nl/product/event-maak-je-dromen-waar/