Evenement 16-11-19 : De Tijdloze Wijsheid en Shamballa Lezing door Eric Huysmans


"De Tijdloze Wijsheid en Shamballa" Lezing door Eric Huysmans

Houder:
Sky High Creations
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 16 november 2019
  Locatie:
Breda
Tijd:
15.00 - 18.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 17,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatskyhighcreations .nl

Tijdloze Wijsheid

De Tijdloze Wijsheid verwijst naar oude (in feite tijdloze) leringen over de aard en het ontstaan van de kosmos en de mensheid. Ze geeft antwoorden op de grote levensvragen: Wie zijn wij? Waar komen wij vandaan? Waar zijn wij naar op weg? Wat is de bedoeling van het leven?

Deze leringen vormen de basis van alle religies, zonder er zelf één te zijn. Ze overbruggen wetenschap, religie en filosofie en zijn afkomstig van de Meesters van Wijsheid die behoren tot de Spirituele Hiërarchie. Dit zijn o.a. Morya, Kuthumi, Djwahl Khul en Jezus. Boven deze hiërarchie staat de fysiek-etherische (niet zichtbare) wereld van Shamballa, onder leiding van de Heer van de Wereld, Sanat Kumura. Meester Djwahl Khul heeft deze kennis doorgegeven via de boeken van o.a. Alice Bailey en Helena Blavatsky.

Na een academische studie en een carrière in het bedrijfsleven legt Eric Huysmans zich sinds 1999 toe op bewustzijnsontwikkeling. Daarvoor bestudeert hij intensief de Tijdloze Wijsheid. Hij geeft lezingen en workshops en heeft vele artikelen en drie boeken over dit onderwerp geschreven  Hij bestudeert de Tijdloze Wijsheid bij The Morya Federation en The College of Esoteric Healing.

Meer informatie? Klik hier