Evenement 16-03-19 : “Dolfijnen – Walvissen – Mensen in Verbinding”, lezing met dr. Saskia Bosman


“Dolfijnen – Walvissen – Mensen in Verbinding”, lezing met dr. Saskia Bosman

Houder:
Sky High Creations
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 16 maart 2019
  Locatie:
Breda
Tijd:
15.00 - 18.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 17,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatskyhighcreations .nl

Dolfijnen

Wat voor wezens zijn dolfijnen en walvissen? Kunnen wij met hen communiceren, zwemmen, spelen en samenwerken? Willen zij dat ook? Hoe zien zij mensen? Wetenschappers hebben ontdekt dat walvissen en dolfijnen (inclusief bruinvissen) enorm intelligent, gevoelig en zelfbewust zijn en zelfs culturen hebben. Ook intuitieve, gevoelige mensen die telepathisch in contact met hen staan weten dit en vertellen er wereldwijd dezelfde verhalen over.

Wat willen ze ons leren? Ze bieden aan ons te helpen bij onze ontwikkeling tot een bewustzijnscultuur, die vanuit liefde en in harmonie leeft met de natuur. Dolfijnen en walvissen kunnen met hun sonar en hun energie ons zelfgenezend vermogen stimuleren, ze kunnen met hun bewustzijn reizen over de aarde en door de kosmos en zelfs zichzelf teleporteren.

Saskia Bosman is wetenschappelijk (als bioloog) en intuitief en zal zowel wetenschappelijke als spirituele informatie over de dolfijnen en walvissen delen, dit alles op een begrijpelijke, niet-technische wijze en rijk geïllustreerd met foto’s, filmpjes en meditaties.