Evenement 16-02-19 : Shungite, reis naar je oorspronkelijke zelf, Lezing met Rineke van den Berg


"Shungite, reis naar je oorspronkelijke zelf", Lezing met Rineke van den Berg

Houder:
Sky High Creations
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 16 februari 2019
  Locatie:
Breda
Tijd:
15.00 - 18.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 17,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatskyhighcreations .nl

Shungite

Het grote geheim van deze helende Russische steen is (nog steeds) een groot wonder. Zeker 2 miljard jaar geleden kwam dit zeer grote brok steen als metereoriet uit de ruimte in Rusland neer. Toen waren er nog geen grenzen en zelfs nog geen atmosfeer. Toch bevat deze steen alle informatie van het leven zelf... hoe wonderlijk. Zou het kunnen dat het leven hier op aarde is ontstaan vanuit de Shungite?

Wat kan Shungite nu voor ons betekenen? Kan er juist in deze chaotische tijd verlichting worden gebracht door middel van een kosmische steen die tegelijkertijd zeer aardend is? Volgens Rineke gaat het om de verbinding in gelijkwaardigheid, pas dan ontvangen wij heldere informatie voorbij alle grenzen waar woorden vaak tekort schieten.

Rineke van den Berg

Rineke van den Berg is al sinds haar jeugd bezig met het creëren van Alchemistische middelen. Al jaren schrijft ze een maandelijkse column in het tijdschrift Spiegelbeeld. Onder de titel "De Kleine Alchemist" creëert Rineke steeds weer de meest wonderlijke maar vooral werkzame recepten.

Na een jarenlange studie van Ayurvedische geneeskunst en traditionele Chinese geneeswijzen, maar ook Westerse Diagnostiek is zij complementair therapeut geworden en heeft nu al jaren een drukke praktijk in de Hoeksche Waard.