Evenement 25-10-19 : OPLEIDING HOLISTISCH LICHAAMSWERK - Module 1


OPLEIDING HOLISTISCH LICHAAMSWERK - Module 1

Houder:
Yomabe
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
vrijdag, 25 oktober 2019 - zaterdag, 1 februari 2020
  Locatie:
Rotterdam
Tijd:
11.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1195
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
bedrijfsleven
  E-mail:

infoatyomabe .nl

OPLEIDING HOLISTISCH LICHAAMSWERK

Uniek programma

Ik help lichaamswerkers met een compleet en uniek programma, zodat ze hun klant effectief kunnen behandelen en zichzelf onderscheidend in de markt kunnen zetten.

De cursussen van Connie zijn mooi, zuiver en diepgaand. Dit gaat niet over zomaar een techniek aanleren. Ik zie het eerder als een persoonlijke verrijking en in een andere dimensie stappen dan als iets aanleren.
– RonDe Opleiding Holistisch Lichaamswerk volgens de unieke Yomabe methode is een opleiding van 18 maanden en bestaat uit 3 Modules. Elke module kun je ook los of in iedere combinatie volgen. De modules ondersteunen en vullen elkaar aan.

Ik werk met maximaal 10 deelnemers per groep. Dit waarborgt de persoonlijke aandacht voor elke cursist en dat ieder het optimale uit de opleiding kan halen.

Voor wie?

  • Als je een diepere verbinding met jezelf en de ander wil aangaan
  • Wie een eigen praktijk wil opzetten
  • De ervaren masseur, lichaamswerker en -therapeut die haar/zijn praktijk wil verdiepen en uitbreiden
  • Lichaamswerkers welke persoonlijke begeleiding, massage en yoga therapie willen aanbieden

Wat maakt deze opleiding anders?

De opleiding holistisch lichaamswerk en massage is er op gericht dat jij een massage of behandeling kan geven welke jouw klant dient. Dat je leert duiden: wat is gewenst en wat is nodig.

De nadruk ligt naast theorie, techniek en juiste toepassing op de persoonlijke ontwikkeling van de masseur volgens de unieke Yomabe methode.
De ervaring van de krachtige drie eenheid stem, lichaam en verbinding. Het leren luisteren naar je lichaam, je behoeften en je verlangen. Voor een lichaamswerker is het noodzakelijk transparant èn zichtbaar te zijn. Dit kan alleen door je grenzen te kennen en de verantwoording te nemen. Zo creëer je een veilige bedding voor jezelf en de ander. Daarnaast ontwikkel je een diep begrip wat holistisch lichaamswerk, emotioneel en energetisch inhoudt en kan betekenen. Zodat jij een effectieve behandelaar kan worden.
De opleiding is onder begeleiding van Connie van Dam.