Evenement 22-12-19 : Light Body verdiepingsmiddag


Light Body verdiepingsmiddag

Houder:
Sirion lichtwerk & light body
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zondag, 22 december 2019
  Locatie:
Centrum Leef Schiedam
Tijd:
13.30 - 17 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 30
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

paulineatsirion .nu

Deze middag wordt georganiseerd voor iedereen die de Light Body cursus heeft afgerond of nog met de cursus bezig is. Het maakt niet uit hoe intensief je de energieën in je dagelijkse leven toepast: je ervaring wordt verdiept en verinnerlijkt!
 
Het is heerlijk om in groepsverband met de energieën te 'spelen' en het licht in jezelf, in anderen en op aarde te ervaren.
 
Wat kun je verwachten?
Het thema van de middag is: Welkom 2020! We nemen afscheid van 2019 en verwelkomen het nieuwe jaar met een bijzonder lichtritueel. 
 
Momenteel bereiken steeds meer golven met nieuw bewustzijn en daarmee nieuwe energieën en mogelijkheden de aarde. Vanuit je lichtlichaam ervaar je de energieën die je in 2019 zult leren kennen. Niet enkel op persoonlijkheidsniveau, maar ook in het grotere geheel. 
Door jouw energiesysteem daar op af te stemmen, zijn deze energieën toegankelijk en kun je ze voor jezelf, de mensheid en de aarde inzetten.
 
De energiecentra krijgen middels diepgaande meditaties een 'update'. We doen een aantal oefeningen om te kunnen ervaren hoe je de nieuwe energieën in de energiecentra kunt integreren en in je dagelijkse leven toe kunt passen. 
 
Je stemt je steeds maar weer af op je hoogste potentieel. Alles wat niet meer bij je past mag je loslaten, waardoor je een volledige afstemming op het licht, de liefde en het bewustzijn van je lichtlichaam ervaren kunt!
 
Van harte welkom!
Warme lichtgroet,
 
Pauline