Evenement 14-12-19 : Open ochtend Opleiding tot Lichtwerker


Open ochtend Opleiding tot Lichtwerker

Houder:
Sirion, lichtwerk & light body
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zaterdag, 14 december 2019
  Locatie:
Schiedam
Tijd:
10.30 - 13 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ gratis
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

paulineatlichtwerker .nu

Deze tijdgeest nodigt nieuwe leiders, helers, leraren, pioniers en andere lichtwerkers uit op te staan, zich te ontwikkelen en te verenigen om gezamenlijk meer licht en liefde op aarde te brengen en een nieuwe wereld vorm te geven.

De tweejarige opleiding staat open voor lichtwerkers en fijngevoelige mensen die zich op persoonlijk- of professioneel niveau verder willen ontwikkelen en hun licht bewust willen leren inzetten.

De opleiding is continu en volledig afgestemd op de nieuwe energieën die de aarde bereiken.

Zaterdag 4 april 2020 start een nieuwe opleidingsgroep in Schiedam!
Jaar 1: werking aardse en universele energieën, diepgaande transformatie, verfijning
Jaar 2: jij in het grotere geheel, je potentieel en levensmissie

Tijdens de open ochtend van de Opleiding tot Lichtwerker kun je kennismaken met de inhoud van de opleiding, met mij als docent en de werkwijze.  Er is een mooi programma samengesteld om te ervaren wat de opleiding voor jou kan betekenen. Ik geef een lichtmeditatie en een oefening ter integratie. Tevens leg ik een aantal praktische zaken uit en is er ruimte om vragen te stellen. Naderhand bestaat de mogelijkheid om even persoonlijk contact te hebben. 

Kijk voor alle informatie over de Opleiding tot Lichtwerker en de opleidingsdata op de website en geef je bij interesse op voor een open ochtend!

De opleiding is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Stichting KTNO heeft de Opleiding tot Lichtwerker op HBO niveau geaccrediteerd.