Evenement 22-02-20 : Lichtwezens, leren channelen


Lichtwezens, leren channelen

Houder:
Sirion, lichtwerk & light body
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zaterdag, 22 februari 2020 - zondag, 23 februari 2020
  Locatie:
Schiedam
Tijd:
10-16.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 150 incl meditaties voor thuis
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

paulineatsirion .nu

In deze cursus maak je op een zuivere, liefdevolle wijze contact met de kring van lichtwezens om je heen. Deze kring kan uit spirituele gidsen, engelen, Meesters, je essentie en hoger bewustzijn bestaan.

Met channelen wordt bedoeld dat je je afstemt op de kring van lichtwezens en zo informatie en energie doorgeeft. De verkregen informatie en inspiratie spreek je uit. Energie kun je in heel je lichaam ervaren en via je handen, ogen en hart naar jezelf en anderen laten stromen.

lichtwezens_sirion

In meditaties verbind je je met licht en leer je hoe je je op de kring van lichtwezens kunt afstemmen. Er wordt aandacht besteed aan het openen van je hart- en keelcentrum. Je ontwikkelt en verdiept de verbinding en ervaart hoe je op een zuivere manier informatie en energie kunt doorgeven.

Je kunt het contact met lichtwezens gebruiken om meer overzicht op en inzicht in je leven te verkrijgen. Naarmate je het channelen eigen maakt, zul je merken dat informatie vloeiend stroomt; je kunt ervaren dat je geleid wordt en dat je intuïtie groeit.

Tijdens de cursus is er veel gelegenheid je te oefenen in het channelen om een goede basis te verkrijgen.
Er wordt geoefend in het channelen van helende energie, gechanneld schrijven, tekenen en spreken.
Na de cursus kun je je thuis verder verdiepen door middel van de meditaties en channeloefeningen die je als cursusmateriaal ontvangt.