Evenement 12-04-19 : Gemberpakking Leeuwarden


Gemberpakking Leeuwarden

Houder:
Claire Piters
  Provincie:
Friesland
Datum:
vrijdag, 12 april 2019
  Locatie:
YogaPraktijk
Tijd:
19.30 - 22.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 40 of 35 of 32 (bij 4 personen)
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
initiatieven
  E-mail:

claireatclairepiters .nl

 

Ontspannen en opladen door een  Gemberpakking

Een gemberpakking is een warm compres, dat samen met een kruik op je onderrug (nieren) komt te liggen. Het compres wordt gemaakt door verse gember te laten trekken in zeer heet water.

We beginnen met zachte oefeningen in het gebied van de nieren/onderrug, dan volgt het gembercompres, en ga je, liggend onder een dekentje, genieten van de warmte en van de ontspanning met klank en klankschalen.

De pakking is heerlijk verwarmend en tevens opladend en versterkend.                         Je leert hoe je ze thuis gemakkelijk zelf nog eens kunt herhalen.                                        De intuïtieve Yoga is heel toegankelijk en verzachtend, de werking is diepgaand!

Kosten:                           € 40. Dit bedrag vooraf overmaken op ING rek. NL24 INGB 0008252057 t.n.v. Claire Piters, Eijsden, o.v.v. “Yogaworkshop”. Er is korting bij inschrijven en gezamenlijk vooruitbetalen voor 2 of meer personen: 38 p.p. of 35 p.p. bij 4 personen.

Locatie: YogaPraktijk

Aanmelden:        Stuur een e-mailberichtje aan Claire Piters, praktijkeijsderbeemdenatonline .nl (claireatclairepiters .nl.)

Maak vervolgens het bedrag over.

Respons van een deelnemer:
Ik heb het ook als prettig ervaren en heb zondag, maandag de hele dag best veel dorst gehad. Bovendien bleef het gebied op de rug waar de pakking gezeten heeft nog heel lang ‘nagloeien’.

Voor mijn gevoel ervaar ik de warmte nog steeds. En ik denk dat het ook wel zo is (leek me onmogelijk!) want ik heb vanavond een vriend van me laten voelen en hij kon het ook voelen dus is het niet alleen aan de binnenkant waarneembaar. Heel bijzonder! Jouw zang heeft naast de uitwerking van de pakking een diepe indruk op me gemaakt dat wil ik toch nog eens gezegd hebben. Prachtig!

 

Respons van andere deelnemers

Een yogadocente: ik heb veel geleerd die dag.
Iemand die opstellingen geeft: Ik heb het als heel erg prettig ervaren gister. Heel warm en helend en zacht en licht.

 

Diapresentatie Woestijn             

Heb je zin om wat langer te blijven en nog wat na te genieten, dat kan, want aansluitend aan de Workshop is er een fotopresentatie van trektochten die ik maakte door de woestijn van Tunesië en Egypte, en van de wandelweken in het Atlasgebergte in Marokko. Het zijn inspiratiereizen, met dagelijks enkele uren wandelen, en yoga om de beleving nog te verdiepen en alvast een stukje te integreren.

Marokko Tafraoute (via Agadir): januari 2019

*** Meer info: tel. 043 - 409.38.56, www.clairepiters.nl, Helende Massage en Intuïtieve Yoga sinds 1996.

*** Reinigingsdagen in zuid-Limburg, 3-daagsen mild vasten met groentesoep en rijst met groenten.