Evenement 06-02-20 : Sjamanistische dood - level 1


Sjamanistische dood - level 1

Houder:
Institute of Siberian Shamanism
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 6 februari 2020
  Locatie:
Etten-Leur (Breda)
Tijd:
19.30 - 22.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 40,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

administratieatsiberischsjamanisme .nl

Eigenlijk komt er aan niets een einde zonder dat dit ook een nieuw begin is. Als oude maisstengels niet werden verbrand en ondergeploegd, zou de grond niet vruchtbaar worden en zou er het volgend jaar geen nieuwe mais kunnen groeien. Dus vergeet niet dat wanneer je bereidt bent oude delen in je te laten sterven je vruchtbare grond creëert voor nieuwe avonturen.

 


 

De sjamanistische dood is een oeroud ritueel dat in verschillende tradities voorkwam. In het Siberisch sjamanisme werd dit ritueel vroeger alleen toegepast op de leerling-sjamaan. De sjamaan werd alleen achtergelaten op een dierenhuid die in de wildernis tussen 4 berkenbomen was gespannen. Wanneer de tijd rijp was werd hij weer opgehaald door zijn leraar-sjamaan. En had hij zijn inwijding als sjamaan ondergaan en zijn oude leven achtergelaten, zichzelf gezuiverd en ingeklikt op spiritwereld. Tijdens deze initiatie waren veel kanalen opengegaan en was de sjamaan klaar om zijn taak te gaan vervullen.

Tegenwoordig is het ritueel van de Sjamanistische Dood voor iedereen die dat wenst, toegankelijk. Het zorgt voor een diepgaande transformatie in jou en je leven. Wanneer je de sjamanistisch dood op een diepe en intense manier wil toepassen en je leven wilt veranderen, kun je het beste al de 7 levels van dit oeroude ritueel volgen.

Sjamanistische Dood Level 1

Tijdens dit level transformeert jouw visie op de wereld. Je laat oude patronen los en opent nieuwe kanalen. Hierdoor maak je kennis met een nieuwe manier van leven. Ook heb je contact met Spirithelpers die je kracht geven en je de spiritwereld laten zien. Sjamanistische geesten reinigen je organen, je lichaam  en eten vervuilde energie op.  Allerlei klachten en blokkades die te maken hebben met gezondheid, relaties, seksualiteit, onzekerheid, energie, intuïtieblokkades kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. De spirits die je helpen tijdens dit ritueel zullen altijd in de buurt blijven en je helpen in je leven. Zij verbinden zich met jou. Hoe meer jij je openstelt, des te meer kan jouw leven veranderen. In dit level staan de krachten ‘verscheuring’ en ‘vernieuwing’ centraal.