Evenement 26-01-20 : Call of the Shaman - open dag


Call of the Shaman - open dag

Houder:
Institute of Siberian Shamanism
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 26 januari 2020
  Locatie:
Etten-Leur (Breda)
Tijd:
10.30 - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 5,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

administratieatsiberischsjamanisme .nl

De roep kan ieder moment komen, waar je je ook bevindt, op iedere leeftijd en in elke persoonlijke omstandigheden.
Het kan je verrassen tijdens een ritueel, healingen, tijdens een droom.
Maar ook door iets te lezen wat lijkt 'in te slaan als een bom'.
Het kan je overkomen tijdens een vakantie, wanneer je een dierbare of werk kwijt raakt, ziek wordt, in scheiding ligt en elke andere fijne maar ook minder fijne periode.

Velen kunnen niet helemaal omschrijven hoe deze roep tot hun gekomen is. De meesten weten altijd hun heldere staat weer te geven, de ontroering, het diepe innerlijke weten, het gevoel van thuiskomen. Het verlangen om er wat mee te doen en het leven een diepere betekenis te geven achtervolgt velen.

Soms heeft het een tijd nodig voordat de roep in je bewustzijn zakt. Herkenbaar dat je begint te zoeken naar antwoorden en meer betekenis te geven aan jouw leven.

Moge één of twee van deze rituelen op Call of the Shaman je helpen de roep te horen, te volgen en de moed te vatten het pad te bewandelen.

Opgeven voor deze dag is niet nodig maar wordt wel zeer op prijs gesteld. 

10.30 uur  Call of the Shaman  

Ervaar de roep........... ritueel

13.30 wordt nog bekend gemaakt

Introductieles Sjamanistisch Healer opleiding & cursus Bring the Soul back home
Sjamanistisch healer opleiding: 8 zaterdagen en 2 weekenden op krachtplaatsen; 1 keer per maand

SHAMANIC SHOP - all day open

Magische winkel die vibreert van de energie van alle bijzondere items.

Een greep uit het assortiment : stenen, sjamanistische trommels, ratels, kruiden, energieverwijderaars, phurba’s, amuletten, sieraden, krachtvoorwerpen, beschermende maskers, enz.

Deelname ritueel kaartjes te verkrijgen in de Shamanic Shop 
Bijdrage ritueel € 5,-- p.p.(wij doneren dit aan Stichting Dier & Project)

In de oranje container op de oprit verzamelen wij oude kleding (mag kapot zijn), dekbedden, dekens, kussens, schoenen, gordijnen, linnengoed voor Stichting Dier & Project. Je kunt dit in vuilniszakken in deze container stoppen.

Omdat het Institute of Siberian Shamanism alle dieren een warm hart toedraagt doneren we de opbrengst van alle sacred purification sessies en rituelen graag aan Stichting Dier en Project. Een unieke stichting die uitsluitend dieren opvangt waar werkelijk niemand anders zich meer om bekommert en waar helemaal niemand nog één eurocentje voor over heeft. ‘Uitgeprocedeerde’ asieldieren vinden hier hun thuis zonder dat daar ook maar de minste vergoeding tegenover staat! En juist die opvang kost handenvol met geld. Het zijn dieren met diepgewortelde fysieke en mentale verwondingen die een langdurige begeleiding behoeven en zich moeten kunnen resocialiseren. Zij kunnen dus alle steun gebruiken! Lees meer over Stichting Dier en Project op http://www.123website.nl/elsadams

Of meld je voor deze unieke dag aan via de agenda van de website http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/4/nl/Agenda.html