Evenement 24-12-19 : Midwinter Wende Drumcirkel


Midwinter Wende Drumcirkel

Houder:
Vier Winden, Sjamanistische en creatieve activiteiten
  Provincie:
Gelderland
Datum:
dinsdag, 24 december 2019
  Locatie:
Ruurlo
Tijd:
17.00 - 20.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20,- (kinderen vrijwillige bijdrage)
  Website:
Categorie:
cultuur
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatvierwinden .eu

Midwinter Wende Drumcirkel
 

 
De kortste dag en de langste nacht naderen. Dit betekent de terugkeer van het licht. Voor ons alle reden om je van harte uit te nodigen voor een bijzondere drumcirkel, de Midwinterwende drumcirkel. Daarbij ontvangen wij je rond 17.00 uur graag buiten rond een heerlijk warm vuur. Wie weet staan er al wat sterren te twinkelen aan het firmament. In de heksenketel boven het vuur wacht een heerlijke vegetarische maaltijdsoep op je.
De ervaring leert dat het een mooi moment is om met je gezin te komen vieren.

Na de soep beginnen we rond 18.00 uur met de viering van de Midwinter Wende. We gaan de donkerte achter ons laten en vieren de terugkeer van het licht.
Voor een ceremonie die we gaan doen, vragen we je om een symbolisch voorwerp mee te nemen, voor iets dat geweest is, wat je los wilt laten en dat je deze avond offert aan het vuur. Daarnaast houden we natuurlijk een drumcirkel waarbij de drums een ondersteuning zullen zijn om onze intenties en wensen te bekrachtigen. We sluiten het programma af om ongeveer 20.30 uur.

We vragen je om iets lekkers mee te nemen, waar we samen na het programma van kunnen genieten. Wij zullen soep, thee en sap verzorgen. Het vuur zal nog een tijd blijven branden, dus je bent welkom om nog wat langer te blijven.

We zitten buiten rond het vuur, tenzij het weer het niet toelaat. 
Voor het organiseren van één en ander is het fijn om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Daarom vragen we je je vooraf aan te melden als je deel wilt nemen aan deze speciale drumcirkel.  Vermeld ook duidelijk als je een drum wilt reserveren.
Om je aan te melden kun je ons bellen (0573 – 750 239) of mailen.

Bijdrage: € 20,- (basisschoolkinderen eigen bijdrage)