Evenement 18-02-19 : 13 MANEN DRUM bouwen


13 MANEN DRUM bouwen

Houder:
VIER WINDEN
  Provincie:
Gelderland
Datum:
maandag, 18 februari 2019
  Locatie:
Ruurlo
Tijd:
9.30-17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 33,--
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

infoatvierwinden .eu

Maak je eigen 13 Manen Drum.

In de hectiek van alledag is het noodzaak om af en toe pas op de plaats te maken. Rust om te voelen wat er allemaal gaande is, te herinneren. Rust om inzichten te krijgen.

Zo ging ik jaren geleden als ik menstrueerde, een dag en nacht alleen op pad om tot mezelf te komen. Tijdens deze periode beschilderde of bewerkte ik ook telkens een duig van de drum, een symbool dat mijn innerlijk proces weergaf. Uiteindelijk werd mijn drum, met dertien duigen, een pracht verhaal van dat jaar, een cadeau aan mezelf.

Het jaar erop hebben we dit proces met een groep van 7 vrouwen herhaald.

Graag bied ik dit nu aan als mogelijkheid voor een kleine groep vrouwen en mannen.
We gaan werken met de energie van de maan, jouw proces en het creëren van jouw drum.
We komen een jaar lang elke maand samen met een kleine groep deelnemers. De eerste dag maken we kennis met elkaar en ben je bezig met je houten frame. Daarna komen we 13x samen op een maandagochtend rond nieuwe maan. Tijdens deze ochtend is er o.a. een meditatie vanuit de magie van de maan van dat moment, een deelronde over ieders innerlijke proces en thema's van de dertien clanmothers. Van daaruit bewerk je een duig van je drum. Verder zal de ochtend zich invullen naar behoefte van dat moment en de groep. Na deze 13 ochtenden, een jaar verder, komen we weer een hele dag samen om de huid op te spannen.
Het is een jaar waarin je je eigen proces bewust doorleeft en ook weerlegt in een drum die je maatje wordt.

Heb je belangstelling neem dan contact op via mail of telefoon.
Zie voor de data onze website www.vierwinden.eu
Bijdrage €33,- per keer (totaalprijs €495,--) Inclusief alle materialen, koffie thee en bij de 2 volledige dagen een biologische lunch met soep)