Evenement 25-03-22 : Engelen aan Zee - een weekend met de Engelen


Engelen aan Zee - een weekend met de Engelen

Houder:
Karin Vink, Inge Voeten en Mirjam Olthof
  Provincie:
Zeeland
Datum:
vrijdag, 25 maart 2022 - zondag, 27 maart 2022
  Locatie:
't Hof van Haamstede
Tijd:
17.00u-17.00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 333,00
  Website:
Categorie:
groepsreizen
  E-mail:

kirima .infoatgmail .com

Tijdens dit weekend verblijf je op een prachtige plek, dichtbij de zee. Een weekend waarin je kennis gaat maken met de Engelenwereld, de Engelen en hun helende energieën. Engelen zijn altijd om ons heen, we kunnen ze aanroepen om ons te helpen. Zij worden ook wel genoemd: "De Stralenden". In het algemeen worden Engelen voorgesteld als gevleugelde wezens die tussen Hemel en Aarde bemiddelen. Het zijn zuiver spirituele wezens met stralende aura's die geen grenzen kennen, ze brengen vrede en liefde. Hun vleugels zijn stralen van kracht; ze kunnen je omhullen en beschermen. Door de verschillende manieren waarop we tijdens dit weekend hun energieën gaan ervaren kun je heling gaan ervaren, kun je inzichten krijgen in situaties en krijg je manieren aangereikt om de Engelen energieën te laten integreren in je leven.

Programma: Gedurende deze dagen doen we o.a. Engelen rituelen, geleide Engelen meditaties, een Engelen wandeling in de natuur. We gaan een Engelen Labyrint lopen, je ontvangt een Engelenhealing, een Engelen inwijding en je krijgt een persoonlijke Engelen boodschap.

Begeleiding: Het programma wordt door begeleid door Karin Vink. De organisatie van dit weekend is in handen van Inge Voeten, eigenaar van Zuiderlicht, met medewerking van Mirjam Olthof, de vaste cateraar van Zuiderlicht. 

Praktische informatie:

Aankomen: Vrijdag vanaf 17.00 uur, diner om 18.30 uur.

Vertrek: Zondag aan het eind van de middag na koffie, thee en iets lekkers.
Start programma: Vrijdagavond om 20.30 uur.
Einde Programma: Zondagmiddag om 16.30 uur.

Kosten weekend: De totale kosten van het weekend zijn 333 Euro all-in. Dit bedrag is inclusief programma op vrijdagavond, zaterdag en zondag, 2 overnachtingen, 2 x 3-gangendiner, ontbijt, lunch, koffie, thee, fruit, snacks en inclusief een lakenpakket met beddengoed en 21% btw.

Voor uitgebreide informatie kijk op www.kirima.nl.