Evenement 26-07-21 : Pleïadisch Lichtwerk vakantieweek in de Eifel


Pleïadisch Lichtwerk vakantieweek in de Eifel

Houder:
Karin Vink
  Provincie:
Buitenland
Datum:
maandag, 26 juli 2021 - maandag, 2 augustus 2021
  Locatie:
Waldstube
Tijd:
17.00u-17.00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 795,00
  Website:
Categorie:
groepsreizen
  E-mail:

kirima .infoatgmail .com

Tijdens deze vakantieweek verblijf je op een prachtige plek in de Duitse Eifel. 
 
Wat gaan we doen we doen deze week?
Je wordt verbonden met 7 Sterren van de Pleïaden en je ontvangt tevens 2 blessings, vanuit het Inca Sjamanisme.
Een andere naam voor de Pleïaden is Het Zevengesternte, het is een groep sterren in het sterrenbeeld Stier, die zich op ongeveer 440 lichtjaren van de aarde bevinden.
 
We doen Pleïadisch Lichtwerk: Je wordt verbonden met Pleïadische healing- en lichtcodes, je maakt een trancereis naar de Pleïaden, je maakt kennis met je geboortester en we doen een oefening met de Akasha kronieken vanuit het Pleïadisch perspectief.
Je ontvangt van mij persoonlijke boodschappen.
 
Daarnaast doen we enkele Sjamanistische rituelen/ceremonies, oefeningen, meditaties en lichaamswerk zoveel mogelijk buiten in de natuur.
Op 1 augustus begint in Zuid-Amerika de Pachamama maand, de viering van Moeder Aarde.
Deze week sluiten we op 1 augustus af met een mooie ceremonie om dit te vieren.
 
In de ochtend en avond hebben we een programma. De middagen zijn vrij om zelf te besteden.
 
Vanuit het huis vertrekken verschillende wandelroutes o.a. het Schöpfungspfad, waarin je onderweg spirituele en Bijbelse teksten tegenkomt en een zeer oud op de heuvel gelegen labyrint.
Ook zijn er (gezamenlijke) excursies mogelijk bv. naar het schattige dorpje Einruhr of naar het schilderachtige Monschau.
 
Begeleiding: Het programma wordt door mij begeleid. De Sjamanistische rituelen/ceremonies geef ik samen met Miguel Lorenzo uit Chili. (INDIEN MOGELIJK!!!!)
 
Miguel biedt tijdens deze vakantieweek de mogelijkheid voor een Sjamanistische healing tegen een gereduceerd tarief (niet bij de prijs inbegrepen) (INDIEN MOGELIJK!!!). Hij is tevens de ontwerper van bijzondere krachtvoorwerpen uit de Andes.
 
Praktische informatie:
 
Wanneer:
Deze vakantieweek vindt plaats van maandag 26 juli t/m maandag 2 augustus 2021.
Aankomen: Maandag 26 juli vanaf 17.30 uur, diner om 18.30 uur.
Vertrek: Maandag 2 augustus voor 10.00 uur.
 
Accommodatie:
De vakantieweek vindt plaats in het dal van Hirschrott, waar we verblijven in een mooi vrijstaand huis wat vroeger een pension was.
We hebben voor het programma de beschikking over een fijne binnenruimte maar zullen zo veel mogelijk het programma buiten laten plaatsvinden.
 
Het dal van Hirschrott is één van de best bewaarde geheimen van de Ruhreifel.
Er is geen doorgaand verkeer en is ideaal als startpunt voor prachtige wandelingen, fietstochten in en door het Nationaalpark Eifel.
Voor meer info over de locatie zie: Website Waldstube
 
De kamers:
Er zijn nette 2-persoonskamers met 1-persoons boxspring bedden.
Een 1-persoonskamer is zeer beperkt beschikbaar (2 stuks), de toeslag daarvoor is € 250,00. De meeste kamers hebben hun eigen badkamer.
 
Maaltijden:
Er wordt deze week heerlijk vegetarisch voor je gekookt door Mirjam Olthof, de vaste kok van Zuiderlicht. Het eten gebeurt gezamenlijk en nadien ruimen we zelf af en helpen eventueel mee met de afwas.
 
Kosten:
De totale kosten zijn € 795,00 all-in. Dit bedrag is inclusief het complete programma, 7 overnachtingen, 7 x 3-gangendiner, ontbijt, lunch, koffie, thee, fruit, snacks, inclusief een lakenpakket met beddengoed en 21% btw.