Evenement 30-06-20 : Contact met Engelen workshop


Contact met Engelen workshop

Houder:
Karin Vink
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
dinsdag, 30 juni 2020
  Locatie:
Zuiderlicht-Breda
Tijd:
19.30u-22.00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 50,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

kirima .infoatgmail .com

Engelen zijn prachtige liefdevolle wezens, die niets liever willen, dan de mensheid helpen; ze zijn altijd om ons heen. Wil je graag jouw verbinding met de Engelen gaan ervaren of intensiever maken? Doe dan mee met deze workshop.
 
Wat gaan we doen?
We gaan eerst een Engelenkaart trekken om te zien wat de Engelen voor boodschap voor je hebben. Daarna doen we een geleide meditatie waarin je jouw beschermengel kunt ontmoeten. Tijdens de meditatie kijk ik in je aura (reading) om te zien wat voor boodschap(pen) ik voor je doorkrijg. Vervolgens ontvang je de Engel-Ki (Engelen-energie) inwijding, die jouw verbinding met de Engelenwereld versterkt.
 
Het is mogelijk een opgeladen Engelensteen (Celestien/Seleniet) aan te schaffen tijdens deze workshop. Ben je zelf al in het bezit bent van een Celestien en/of Seleniet, dan kun je deze meebrengen, deze wordt dan meteen opgeladen met deze bijzondere energie. Tevens is het mogelijk om een mooie Engel uit de Andes aan te schaffen, deze unieke met de hand gemaakte voorwerpen bezitten een bijzondere energie.
 
Op de dag van de inwijding wordt het proces van innerlijke healing in werking gezet. Deze hoge energiefrequentie is uniek en heeft zijn positieve in/uitwerking op iedereen die deze inwijding ondergaat.
 
Kosten Engelen workshop: € 50,00.
 
Wil je deze workshop zelf ook gaan geven (facilitator worden), dan zijn de bijkomende kosten eenmalig € 25,00. Je ontvangt dan een mapje met daarin de meditatie, de inwijding en een certificaat.
 
Deze workshop kan tevens op afspraak worden gegeven en bij jou thuis.
(Vraag naar de mogelijkheden)
 
Om je aan te melden, stuur een e-mail aan kirima .infoatgmail .com.
Kijk op www.kirima.nl voor meer informatie.