Evenement 16-02-20 : Kristal Bewustzijn door Krachtvoorwerpen en Pachamama


Kristal Bewustzijn door Krachtvoorwerpen en Pachamama

Houder:
Karin & Miguel Lorenzo
  Provincie:
Vlaanderen
Datum:
zondag, 16 februari 2020
  Locatie:
Khilana-Maasmechelen
Tijd:
14.00u-17.30u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 50,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

kirima .infoatgmail .com

Deze workshop wordt verzorgd door Miguel Lorenzo en Karin.

 
We nodigen je uit om met ons samen een reis te maken naar innerlijke en uiterlijke herkenning van onze heilige natuur. Door middel van energie educatie, kristallen, krachtvoorwerpen, de Engelen, Pachamama, healing (Munay-ki), muziek (met verschillende sjamanistische instrumenten), dans, meditatie en ceremonies, als hulpmiddelen die ons leiden naar het gevoel van bewustzijn, van balans, healing en universele bewustwording.
 
In deze workshop wordt tevens de collectie krachtvoorwerpen uit de Andes gepresenteerd. Een speciale en unieke collectie die is ontworpen door Miguel en die de energie van de Andes in zich draagt. Door de unieke combinatie van het ontwerp, de energie van de stenen en de energie van de Andes, wordt er een bijzonder krachtveld gecreëerd. Mocht je een speciale verbinding hebben met de krachtvoorwerpen, dan is het mogelijk om deze na afloop van de workshop aan te schaffen.
 
Miguel is een man uit Chili die zich op het pad bevindt naar het universele gevoel van balans vanuit een sjamanistisch oogpunt uit de Andes. Hij voert zijn werk uit door middel van zijn workshops, het vervaardigen van krachtvoorwerpen, muziek en de cultus van Pachamama.
 
Karin werkt met Engelen, Opgestegen Meesters, kosmische energieën en met de Sjamanistische energieën van de Andes die hun oorsprong vinden in Peru. 
 
Programma: Kennis over energieën, Engelen, Opgestegen Meesters, elementen, entiteiten, verschillende dimensies, kristallen en krachtvoorwerpen, meditatie, Pachamama ceremonie, rituelen, despacho, reinigen, harmoniseren, interactie, healing, muziek en dans.  
Daarna is er tijd voor het stellen van vragen en is het mogelijk om krachtvoorwerpen te kopen (dit zijn unieke stukken), indien je daar een verbinding mee voelt.
 
Deze workshop zal grotendeels in het Engels worden gegeven. (Wordt vertaald in het Nederlands)
Draag comfortabele kleding en breng eventueel een muziekinstrument mee.
 
Locatie: De Heremiet Begonistraat 15 Eindhoven
 
Aanmelden via Karin (Kirima Spiritual Healing) kirima .infoatgmail .com 06-42827124
 
Voor meer informatie: www.kirima.nl