Evenement 24-01-20 : Nieuwe Maan ceremonie met Pachamama en krachtvoorwerpen


Nieuwe Maan ceremonie met Pachamama en krachtvoorwerpen

Houder:
Karin & Miguel Lorenzo
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 24 januari 2020
  Locatie:
Zuiderlicht-Breda
Tijd:
20.00u-22.00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 25,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

kirima .infoatgmail .com

Deze ceremonie wordt gegeven door Miguel Lorenzo en Karin.

 
Deze avond gaan we ons verbinden met de Nieuwe Maan en Pachamama. We doen dit door middel van meditatie, een ceremonie, krachtvoorwerpen en muziek met verschillende sjamanistische instrumenten.
 
De Nieuwe Maan staat voor een nieuw begin, dit is het perfecte moment om zaadjes te planten voor nieuwe projecten, plannen, wensen.
We gaan ons verbinden met Pachamama en we vragen haar om de zaadjes die tijdens deze speciale maanfase worden geplant, mogen gaan ontkiemen.
De Nieuwe Maan gaat ook over je aandacht richten op jezelf, op jouw binnenwereld.
Tijdens de Nieuwe Maan worden nieuwe kansen, antwoorden en mogelijkheden als vanzelf zichtbaar.
 
Tijdens deze ceremonie wordt tevens de collectie krachtvoorwerpen uit de Andes gepresenteerd. Een speciale en unieke collectie die is ontworpen door Miguel en die de energie van de Andes in zich draagt. Door de unieke combinatie van het ontwerp, de energie van de stenen en de energie van de Andes, wordt er een bijzonder krachtveld gecreëerd. Mocht je een speciale verbinding hebben met de krachtvoorwerpen, dan is het mogelijk om deze na afloop aan te schaffen.
 
Miguel is een man uit Chili die zich op het pad bevindt naar het universele gevoel van balans vanuit een sjamanistisch oogpunt uit de Andes. Hij voert zijn werk uit door middel van zijn workshops, het vervaardigen van krachtvoorwerpen, muziek en de cultus van Pachamama.
 
Karin werkt met Engelen, Opgestegen Meesters, kosmische energieën en met de Sjamanistische energieën van de Andes die hun oorsprong vinden in Peru. 
 
Deze ceremonie zal grotendeels in het Nederlands worden gegeven en berperkt in het Engels. (Wordt vertaald in het Nederlands)
 
Meebrengen: Een instrument (indien je geen instrument hebt, dan hebben wij er 1 voor je)
 
Locatie: Het Zonneschijntje Baarleseweg 63-A  Alphen nb
 
Aanmelden via Karin (Kirima Spiritual Healing) kirima .infoatgmail .com 06-42827124
 
Voor meer informatie: www.kirima.nl