Evenement 18-01-20 : Andean Trance Journey Eindhoven


Andean Trance Journey Eindhoven

Houder:
Karin & Miguel Lorenzo
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 18 januari 2020
  Locatie:
De Heremiet-Eindhoven
Tijd:
14.00u-16.00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 25,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

kirima .infoatgmail .com

Deze workshop wordt verzorgd door Miguel Lorenzo en Karin.

 
We nodigen je uit om met ons op reis te gaan naar de Andes. Verbind je daar met de bijzondere en krachtige energieën. Je ontmoet de Apus, de berggeesten van de Andes. Je wordt meegenomen in een geleide meditatie, die je naar de bergtoppen brengt en van daaruit naar de verschillende dimensies. Je maakt kennis met krachtdieren, draken, aliens, Engelen, krachtvoorwerpen. De speciale muziekinstrumenten uit de Andes brengen je nog verder, diep in alle lagen van je bewustzijn. 
 
Tijdens deze trancereis wordt tevens de collectie krachtvoorwerpen uit de Andes gepresenteerd. Een speciale en unieke collectie die is ontworpen door Miguel en die de energie van de Andes in zich draagt. Door de unieke combinatie van het ontwerp, de energie van de stenen en de energie van de Andes, wordt er een bijzonder krachtveld gecreëerd. Mocht je een speciale verbinding hebben met de krachtvoorwerpen, dan is het mogelijk om deze na afloop aan te schaffen.
 
Miguel is een man uit Chili die zich op het pad bevindt naar het universele gevoel van balans vanuit een sjamanistisch oogpunt uit de Andes. Hij voert zijn werk uit door middel van zijn workshops, het vervaardigen van krachtvoorwerpen, muziek en de cultus van Pachamama.
 
Karin werkt met Engelen, Opgestegen Meesters, kosmische energieën en met de Sjamanistische energieën van de Andes die hun oorsprong vinden in Peru. 
 
Deze trancereis zal grotendeels in het Nederlands worden gegeven en berperkt in het Engels. (Wordt vertaald in het Nederlands)
Draag comfortabele kleding.
 
Locatie: De Heremiet Begoniastraat 15  Eindhoven
 
Aanmelden via Karin (Kirima Spiritual Healing) kirima .infoatgmail .com 06-42827124
 
Voor meer informatie: www.kirima.nl