Evenement 26-10-19 : Godinnen van de Andes - Nusta Karpay inwijdingen


Godinnen van de Andes - Nusta Karpay inwijdingen

Houder:
Karin Vink
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 26 oktober 2019 - zondag, 27 oktober 2019
  Locatie:
Het Zonneschijntje - Alphen nb
Tijd:
10.00u-17.00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 280,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

kirima .infoatgmail .com

Godinnen van de Andes – Nusta Karpay - “Het pad van vrouwelijke heelwording”

Nusta betekent “Godin”, Karpay betekent “inwijding”.

De Nusta’s zijn de Godinnen van de Inca’s en de vrouwelijke helpers van Moeder Aarde. Tijdens deze workshop maak je kennis met 7 Nusta’s, van iedere Nusta ontvang je een inwijding die je vrouwelijke energie wakker maakt en jou verbindt met de Nusta’s. Dit helpt je fysieke en energetische lichaam krachtiger en lichter te maken en je te verbinden met Moeder Aarde, de godin in jou.

Tijdens deze workshop loop je (letterlijk) het pad naar vrouwelijke heelwording en de balans tussen yin (vrouwelijk) en yang (mannelijk). Alle zeven inwijdingen ontvang je op het pad en worden gegeven in een “sacred space”, een heilige ruimte, door het aanroepen van de windrichtingen en de krachtdieren. Er ontstaat een veilig krachtveld waarin we zullen verblijven.

Je ontvangt na elke inwijding van mij een persoonlijke boodschap die de Godinnen aan mij voor jou hebben doorgegeven.

Deze inwijdingen kun je, nadat je ze hebt ontvangen, doorgeven, maar wacht 3 weken totdat alles is geïntegreerd.

De eerste inwijding:
Mama Ocllo – Moeder van alle Godinnen en Godin van de wijsheid. Het is haar essentie om jou je centrum in jezelf te laten vinden en je daar te gronden. Zij zorgt voor een stevige verankering in Moeder Aarde, Pacha Mama. Deze inwijding brengt zachtheid in ieder chakra, het heelt je vrouwelijke kracht en herstelt de balans tussen jouw vrouwelijke en mannelijke aspecten. Neem voor deze inwijding 7 zelf gevonden stenen mee waarmee jij je verbonden voelt. (Dit kunnen stenen uit de natuur zijn, stenen die je graag bij je draagt (bvb. Rozenkwarts, Amethist, enz., of Chumpi stenen*) Via die stenen ontvang je 7 zaden van licht die in je chakra’s zullen gaan ontwaken.

(*Chumpi stenen zijn via mij verkrijgbaar)

De tweede inwijding:
Doña Mujia – Godin van het water. Mujia betekent “meermin” , “geest van het water”. Deze inwijding helpt om het negatieve aspect van het ego los te laten. We gebruiken water en bloemen waarmee de handen worden ingewijd.

De derde inwijding:
Mama Simone – Godin van de voorouders, je oorsprong, het vuur.
Het helen van je roots, je voorouderlijke lijnen en het verbinden, helen en beschermen van je vrouwelijke kracht. Het laat je thuiskomen in jezelf. Bij dit ritueel ontvang je een steen, een “lineage stone”.

De vierde inwijding:
Doña Theresa – Godin van het hart en de liefde. Zij brengt harmonie en zachtheid, verbonden met onze ziel. We maken een despacho, een offergave, in de vorm van een hart. Daarna ontvang je op het pad de inwijding die je hart opent en het innerlijk kind heelt.

De vijfde inwijding:
Maria Sakapana – Godin van de wind en communicatie. Het helen, verbeteren en bevrijden van communicatie en expressie in jou en het trouw blijven aan jezelf. Haar bijnaam is “Spiraal van wind”. Dit is een zuiverende inwijding waarbij we veren gebruiken.

De zesde inwijding:
Huana Huaman Tiklla – Godin van zien en visie. Verbinding met de Valk, het openen van je 3e oog voor helder zien, heldere visie en inzichten, zodat je gaat zien wie je werkelijk bent. Dit geeft een bekrachtiging van jou in je puurste vorm, het is een transformatie in jezelf van je reis met de Nusta’s. Het geeft balans en vrede in jezelf. Tijdens deze inwijding gebruiken we een vogel (afbeelding, knuffel).

De zevende inwijding:
Thomasa Huaman Tiklla – Godin van het licht en vrijheid. Verbinding met het Universum, transformatie, tempel van vrijheid en bloei. Zij verbindt ons met de 7 lichten en 7 sterren van de Pleïaden. Tijdens deze bevrijdende inwijding ontvang je 3 kaarsen waarmee je 3 weken gaat werken. Je verbindt je in deze 3 weken telkens met de 7 Nusta’s om je wensen te manifesteren en je vrouwelijke energie aan te wakkeren.