Evenement 12-07-19 : Bezielingsweek in de Eifel


Bezielingsweek in de Eifel

Houder:
Karin Meeng-Vink, Inge Voeten (Zuiderlicht-Breda) en Mirjam Olthof
  Provincie:
Buitenland
Datum:
vrijdag, 12 juli 2019 - vrijdag, 19 juli 2019
  Locatie:
Waldstube - Simmerath
Tijd:
17.30u-10.00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 750,00
  Website:
Categorie:
groepsreizen
  E-mail:

kirima .infoatgmail .com

Tijdens deze spirituele vakantieweek verblijf je op een prachtige plek in de Duitse Eifel.
 
Een week waarin je je gaat verbinden met je Hoger Zelf, de Opgestegen Meesters, Engelen, de Akasha kronieken, de 7 kosmische stralen, verschillende dimensies en healing- en lichtcodes. We doen oefeningen, meditaties, lichaamswerk, zoveel mogelijk in de natuur.
Je ontvangt van Karin persoonlijke boodschappen. In de ochtend en avond hebben we een programma. De middagen zijn vrij om zelf te besteden.
 
Begeleiding:
Het programma wordt begeleid door Karin Meeng-Vink (www.kirima.nl) en Inge Voeten, de oprichter van Zuiderlicht, mindfulness trainer en energetisch therapeut. Mirjam is haar rechterhand, tevens de vaste kok/cateraar van Zuiderlicht. Zij zal tijdens de zomerweek alle maaltijden verzorgen.
 
Praktische informatie:
 
Deze vakantieweek vindt plaats van vrijdag 12 juli t/m vrijdag 19 juli 2019.
Aankomen: Vrijdag 12 juli vanaf 17.30 uur , diner om 18.30 uur.
Vertrek: Vrijdag 19 juli voor 10.00 uur.
 
Accommodatie:
De bezielingsweek vindt plaats op een prachtige plek in de natuur in de Duitse Eifel. We verblijven in het dal van Hirschrott in een mooi vrijstaand huis wat vroeger een pension was. We hebben voor het programma de beschikking over een fijne binnenruimte maar zullen zo veel mogelijk het programma buiten laten plaatsvinden.
 
Het dal van Hirschrott is één van de best bewaarde geheimen van de Rureifel. Er is geen doorgaand verkeer en is ideaal als startpunt voor prachtige wandelingen, fietstochten in en door het Nationaalpark Eifel. Voor meer info over de locatie zie: Waldstube.
 
De kamers:
Er zijn nette 2-persoonskamers met 1-persoons box spring bedden.
Een 1-persoonskamer is zeer beperkt beschikbaar (2 stuks), de toeslag daarvoor is € 250,00. De meeste kamers hebben hun eigen badkamer.
 
Maaltijden:
Er wordt deze week heerlijk vegetarisch voor je gekookt door Mirjam Olthof, de vaste kok van Zuiderlicht. Het eten gebeurt gezamenlijk en nadien ruimen we zelf af en helpen eventueel mee met de afwas.
 
Kosten:
De totale kosten zijn € 750,00 all-in. Dit bedrag is inclusief het complete programma, 7 overnachtingen, 7 x 3-gangendiner, ontbijt, lunch, koffie, thee, fruit, snacks, inclusief een lakenpakket met beddengoed en 21% btw.
 
Het maximum aantal deelnemers bedraagt 12 personen.
 
Vervoer:
Het is mogelijk eventueel te carpoolen. Bij je aanmelding kun je aangeven of je ruimte hebt om carpoolers mee te nemen of dat je juist iemand zoekt, waarmee je kunt meerijden. Wij brengen de deelnemers die willen carpoolen met elkaar in contact.
 
Deelnemingsvoorwaarden:
Om je aan te melden voor deze bezielingsweek:
 
1.) Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar infoatzuiderlichtbreda .nl
In de mail, geef je aan welke kamer je voorkeur heeft (1- of meerpersoons) en of je eventueel wilt carpoolen (rijden of meerijden).
2.) Daarna ontvang je een factuur, na betaling van de factuur ben je definitief ingeschreven voor deze vakantieweek.
3. Klik hier voor de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op deze Zomerweek.