Evenement 15-02-19 : Kristal Bewustzijn door Krachtvoorwerpen en Pachamama


Kristal Bewustzijn door Krachtvoorwerpen en Pachamama

Houder:
Karin Meeng-Vink & Miguel Lorenzo
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 15 februari 2019
  Locatie:
Centrum Intnu-Ulvenhout
Tijd:
10.00u-17.00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 90,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

kirima .infoatgmail .com

 

We nodigen je uit om een ​​reis te maken naar innerlijke en uiterlijke herkenning van onze heilige natuur. Door middel van energie educatie, kristallen, krachtvoorwerpen (een speciale collectie gemaakt door Miguel, die hij te koop aanbiedt), de Engelen, Pachamama, healing (Munay-ki), muziek (met verschillende sjamanistische instrumenten), dans, meditatie en ceremonies, als hulpmiddelen die ons leiden naar het gevoel van bewustzijn, van balans, healing en universele bewustwording.

Deze workshop wordt verzorgd door Miguel en Karin.

Miguel is een man uit Chili die zich op het pad bevindt naar het universele gevoel van balans vanuit een sjamanistisch oogpunt uit de Andes. Hij voert zijn werk uit door middel van zijn workshops, het vervaardigen van krachtvoorwerpen, muziek en de cultus van Pachamama.   Karin Meeng-Vink werkt met Engelen, Opgestegen Meesters, kosmische energieën en met de Sjamanistische energieën van de Andes die hun oorsprong vinden in Peru.

Programma:

‘s Ochtends: Energie educatie, kennis over Engelen, Opgestegen Meesters, elementen, entiteiten, verschillende dimensies, uitleg kristallen en krachtvoorwerpen, meditatie.

Na de lunch: Pachamama ceremonie, introductie, rituelen, despacho, reinigen, harmoniseren, interactie, healing, muziek, dans, interactie.  

Daarna is er tijd voor het stellen van vragen en is het mogelijk om krachtvoorwerpen te kopen (dit zijn unieke stukken), indien je daar een verbinding mee voelt.

Deze dag zal in het Engels en in het Nederlands worden gegeven. (Met vertaling van Engels naar Nederlands)

Draag comfortabele kleding, lunch zelf meenemen.

Investering is € 90,00

Aanmelden via Karin Meeng-Vink (Kirima Spiritual Healing)

kirima .infoatgmail .com 06-42827124

Voor meer informatie: www.kirima.nl