Evenement 14-06-19 : Munay-Ki inwijdingen in 3 ochtenden, start 14 juni 2019


Munay-Ki inwijdingen in 3 ochtenden, start 14 juni 2019

Houder:
Elvira van der Drift | Scandium
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
vrijdag, 14 juni 2019 - vrijdag, 6 september 2019
  Locatie:
Mijnsheerenland
Tijd:
9.30 - 12.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 489
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

elviraatscandium .nl

Als lichaam en geest in balans zijn, heb je meer energie én sta je vreugdevoller in het leven. En dát straal je uit. Munay-Ki is een methode voor persoonlijke groei en ontwikkeling die lichaam en geest in balans brengt. In balans met de hoge levensenergieën; Spirit, of met de innerlijke goddelijke bron.

 Munay-Ki zijn de negen rites van initiatie om een persoon van wijsheid en kracht te worden. Het vormt een negen-staps proces voor het helen van wonden uit het verleden en al je potentieel en talenten de ruimte te geven om als vanzelfsprekend te gaan stomen.

Munay-Ki zet je in je authenticiteit (wees zoals je bent) en op je levenspad. Na het ontvangen van de Munay-Ki zul je ‘als vanzelf’ die dingen gaan doen die bij je passen, waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt. Je wordt energieker, gezonder en helderder van geest.

Ben jij voorbestemd het verschil te maken?

Ja? Dan is de Munay-Ki een bijzonder waardevolle aanvulling op je persoonlijke ontwikkeling.

Om gelukkig en succesvol te zijn is het belangrijk jouw eigenheid te laten zien. Je eigen pad lopen en jezelf zijn, daar gaat het om. Als je helemaal jezelf bent, heb je een krachtige uitstraling – komen al je talenten tot bloei. Je presenteert jezelf onbekommerd aan de buitenwereld. Je weet wat jou bijzonder maakt, je waardeert jezelf om wie je bent en om wat je kunt. Munay-Ki is een krachtig hulpmiddel om dit te bereiken.

Munay-Ki iets voor jou?

“Wees zoals je bent” is wat Munay-Ki jou biedt. Munay-Ki zet je op je levenspad en in je authenticiteit. Het wakkert je innerlijk vuur aan en brengt je in contact met jouw roeping.

Spreekt dit je aan, dan zal het je veel brengen. Spreekt het je niet aan, dan is het niet voor jou.

Lees verder op www.scandium.nl/munay-ki