Evenement 16-08-20 : Ademsessie en Klankbad


Ademsessie en Klankbad

Houder:
de Dansende Vlinder
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zondag, 16 augustus 2020
  Locatie:
het VlinderHuys Barchman Wuytierslaan 51
Tijd:
van 15.00 tot 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 40
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatdedansendevlinder .nl

Deze middag staat in het teken van Bevrijden, Verruimen en Verbinden met je Ware Zelf. De verbonden adem, vibrerende klanken, stimulerende geuren en een Liefdevolle begeleiding, nemen je mee op innerlijke reis door diepere bewustzijnslagen! Daarnaast geeft de combinatie van trilling en adem je een enorme boost, waardoor je energie meer kan stromen en je immuunsysteem wordt versterkt!

 

 

Adem door Anke Verstappen

Als een ervaring te heftig voor je is, stokt je adem even en zetten onderdrukte gevoelens en emoties zich onbewust vast in je lichaam en psyche. Dit veroorzaakt belemmerende overtuigingen, overlevingsmechanismen en een aangepast ademhalingspatroon. Een verbonden ademsessie is een efficiënte en natuurlijke manier voor diepgaande heling op alle niveaus; lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een ademsessie geeft direct verlichting van dagelijkse stress en biedt je helderheid, perspectief en innerlijke rust.
www.ankeverstappencoaching.nl

 

Kristallen klankschalen door Leon Veenendaal

De hemelse klanken en diep doordringende vibraties van iedere kristallen schaal, resoneren met een bepaald chakra. De fijne trillingen helpen vastgezette emoties en oude overtuigingen los te trillen en naar de oppervlakte te brengen. Zo kan Leon op zijn intuïtief afgestemde wijze, je stimuleren tijdens je reis. 

 

Diverse muziek door Linda Hessing

Met haar muzikale reikwijdte en verschillende muziekinstrumenten zoals de harp, ukelele en diverse drums, stemt Linda af op de energie die er is tijdens de reis. Zo ondersteunt ze het proces en helpt los te komen wat los komen mag, expressie te geven aan wat expressie nodig heeft en te verzachten wat verzachten mag!

www.dedansendevlinder.nl