Evenement 19-07-20 : Ademsessie en Klankbad


Ademsessie en Klankbad

Houder:
Linda
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zondag, 19 juli 2020
  Locatie:
het VlinderHuys Barchman Wuytierslaan 51
Tijd:
van 15.00 tot 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 40
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatdedansendevlinder .nl

De ademsessie wordt op liefdevolle wijze begeleid door Anke.

Als een ervaring te heftig voor je is, stokt je adem even en zetten onderdrukte gevoelens en emoties zich onbewust vast in je lichaam en psyche. Dit veroorzaakt belemmerende overtuigingen, overlevingsmechanismen en een aangepast ademhalingspatroon. Een ademsessie is een efficiënte en natuurlijke manier voor diepgaande heling op alle niveau’s; lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een ademsessie geeft direct verlichting van dagelijkse stress en biedt je helderheid, perspectief en innerlijke rust. 

 

 

Linda begeleidt de ademsessie met een klankbad.

In de cadans van de adem maakt transcenderende muziek en klanken om het effect van de ademsessie te versterken. Zij werkt met diverse muziekinstrumenten zoals klankschalen, xylofoon, drums en harp. In haar spel maakt Linda altijd gebruik van tonen die elkaar aanvullen en versterken, zoals octaaf, kwint en terts. Op deze wijze creëert zij mooie boventonen, wat een diepe doorwerking heeft op lichaam en geest. 

Door de trillingen van de harmonieuze klanken, kunnen vastgeroeste energieën en emoties gemakkelijker los komen en vervolgens vrij worden gelaten.