Evenement 19-12-19 : Jouw Licht-ingevingen Verdiepingsmiddag IN KERSTSFEER


Jouw Licht-ingevingen Verdiepingsmiddag IN KERSTSFEER

Houder:
De weg van het Licht
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 19 december 2019
  Locatie:
Bij mij thuis
Tijd:
13.00 - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
10,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

maritkarssensathotmail .com

MIDDAG GAAT DOOR, ER IS NOG PLAATS

In oktober 2018 is mijn boek Licht-ingevingen uitgekomen. Het boek gaat over mijn ‘weg naar binnen’ van de afgelopen twaalf jaar en over alle bijzondere gebeurtenissen in mijn leven sindsdien. In het boek staan een groot aantal gechannelde ‘boodschappen’ uit de Lichtwereld, die ik vanaf 2010 geschreven heb, toen ik in contact kwam met een Herrezen Meester.

Deze middag vertel ik hoe ik inzichten heb mogen krijgen in mijn persoonlijke proces, maar ook in het grotere geheel, hoe wij allemaal prachtige ervaringen kunnen hebben als wij openstaan voor ‘er is meer’. Met aandacht naar binnen keren levert zoveel moois op, niet alleen voor jou als persoon, maar ook voor je omgeving en in een veel groter verband.

Op deze middag voelen wij het licht in onszelf, we ontmoeten elkaar werkelijk en gaan genieten van een mooie meditatie, je mag je vragen stellen. Graag vertel ik jullie over mijn ‘weg’, over mijn ontmoetingen, openhartig, eerlijk en met humor. Ik zal zeker voorlezen uit mijn boek en er is ruimte om vragen te stellen.  Het licht in ieder van ons  zal voelbaar zijn, ik hoop mensen te raken en te inspireren met mijn verhaal. Het wordt een middag vol mooie momenten van verwondering, verstilling, ontroering en plezier. Vind je het leuk me te ontmoeten? je hoeft mijn boek niet gelezen te hebben, kom en laat je verrassen!

Natuurlijk is mijn boek is verkrijgbaar, maar het gaat me vooral om de
verbinding en het delen over wat ons zo bezig houdt in deze tijd.

Wil je wat meer over mij weten, kijk dan op mijn site: www.dewegvanhetlicht.nl

Geef je aub van tevoren even op bij mij: maritkarssensathotmail .com