Evenement 20-02-20 : De Nieuwe Aarde begint bij jou!


De Nieuwe Aarde begint bij jou!

Houder:
DE WEG VAN HET LICHT
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 20 februari 2020
  Locatie:
Best (N.Br.)
Tijd:
9.30 - 16,30 UUR
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 75,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

maritkarssensathotmail .com

DE NIEUWE AARDE BEGINT BIJ JOU!   
Tijdens deze workshop gaan we samen op zoek naar wat jou nog tegenhoudt om je licht te laten schijnen. Om te gaan stralen, om jouw levenskracht en licht te gaan delen met de wereld. Voel je verlangen om juist nu, in deze tijd, op Aarde te zijn en jouw bijdrage te gaan leveren aan het grotere Geheel.
 
Voel of jij je geroepen voelt om met mij en de groep dieper te gaan, te gaan voelen en ervaren, te gaan lachen, geraakt te worden, te genieten en te gaan groeien in bewustzijn.
 
Het is zo fijn om dit niet alleen te doen, we gaan deze dag samen op weg, in een groep waarin iedereen belangrijk is en zijn rol mag spelen.
Jij doet ertoe! Ook jij mag er zijn!
Ga je met me mee op een innerlijke reis? Ik nodig je uit:
Wat mag er in jou geopend worden aan eeuwenoude kennis, aan innerlijk weten?
Welke 'blokkades' staan jou nog in de weg om werkelijk te worden wie je van essentie al bent? 
 
Ik zorg voor een fijne, geleide meditatie waardoor we stil worden en heel dicht bij onszelf komen, juist dan kunnen we gaan voelen wat deze dagen ons willen brengen op persoonlijk vlak, maar juist daardoor ook voor het grotere Geheel.
 
We gaan 'aan het werk' met de Healing Arts Lichtremedies, we maken zelf een remedie, visualisaties, geleide meditaties, groepssessies, energetisch lichaamswerk, tekenen, klankschalensessie, kaartensets. Mijn grote verzameling kristallen staat voor je klaar, ik nodig jou ook uit om jouw kristal(len) mee te nemen als je dat fijn vindt.
 
Ik ben energetisch therapeut en docent Healing Arts en mijn ervaring is  deze dag een prachtige verdieping brengt. De cursisten zijn diep geraakt door wat er zich op deze dag mag ontvouwen op het persoonlijke vlak, maar ook binnen de groep. Deze workshop geeft mooie inzichten, brengt heling en een diep gevoel van thuis komen.
 
De groep zal maximaal uit 6 personen bestaan. 
 
Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op:
maritkarssensathotmail .com
Waar: Moseik 18 – 5682 HJ Best (Noord-Brabant)
Wanneer: DONDERDAG 20 FEBRUARI 2020
van 9.30 - 16.30 uur
Bijdrage: €  75,00 incl. koffie/thee/fris/uitgebreide heerlijke lunch