Evenement 16-05-19 : De Nieuwe Aarde Workshop


De Nieuwe Aarde Workshop

Houder:
DE WEG VAN HET LICHT
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 16 mei 2019
  Locatie:
Best (N.Br.)
Tijd:
9.30 - 16.30 UUR
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 75,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

maritkarssensathotmail .com

DE NIEUWE AARDE - CODES VAN ATLANTIS
 
Tijdens deze workshop gaan we samen op zoek naar wat jou nog tegenhoudt om je licht te laten schijnen. Om te gaan stralen als een kristal in de zon. Voel je verlangen om juist nu, in deze tijd, op Aarde te zijn en jouw bijdrage te gaan leveren aan het grotere Geheel.
 
Voel of jij je geroepen voelt om met mij en de groep dieper te gaan, te gaan voelen en ervaren, te gaan lachen, geraakt te worden, te genieten en te gaan groeien in bewustzijn.
 
Je hoeft dit niet alleen te doen, we gaan samen op weg, in een groep waarin iedereen belangrijk is en zijn rol mag spelen.
Jij doet ertoe! Ook jij mag er zijn!
 
Voel je verbonden met de kristallijnen energie uit de tijden van Atlantis, hoor de roep van Moeder Aarde en weet je geborgen in haar armen.
Ga je met me mee op een innerlijke reis? Ik nodig je uit:
Wat mag er in jou geopend worden aan eeuwenoude kennis, aan innerlijk weten?
Wees niet bang voor wie je werkelijk bent:  ontmoet jeZelf  …  Wees welkom!
 
Vanuit een diep verlangen om me te verbinden met jou is deze workshop ontstaan, ik heb zelf een aantal keren in een sessie en in dromen ervaren dat de verbinding met eeuwenoude kennis zo dichtbij en zo belangrijk is … graag deel ik mijn ervaringen met jou. Laat je verrassen door wat zich aandient in het moment. De invulling van deze twee dagen ligt helemaal open, we laten ons leiden door ons gevoel.
 
Ik zorg voor een fijne, geleide meditatie waardoor we stil worden en heel dicht bij onszelf komen, juist dan kunnen we gaan voelen wat deze dagen ons willen brengen op persoonlijk vlak, maar juist daardoor ook voor het grotere Geheel.
 
We gaan 'aan het werk' met de Healing Arts Lichtremedies, we maken zelf een remedie, visualisaties, geleide meditaties, groepssessies, energetisch lichaamswerk, tekenen, klankschalensessie, kaartensets. Mijn grote verzameling kristallen staat voor je klaar, ik nodig jou ook uit om jouw kristal(len) mee te nemen als je dat fijn vindt.
 
Ik ben energetisch therapeut en docent Healing Arts en mijn ervaring is  deze dag een prachtige verdieping brengt. De cursisten zijn diep geraakt door wat er zich op deze dag mag ontvouwen op het persoonlijke vlak, maar ook binnen de groep. Deze workshop geeft mooie inzichten, brengt heling en een diep gevoel van thuis komen.
 
De groep zal maximaal uit 6 bestaan. 
 
Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op:
maritkarssensathotmail .com
Waar: Moseik 18 – 5682 HJ Best (Noord-Brabant)
Wanneer: donderdag 16 mei 2019
van 9.30 - 16.30 uur
Bijdrage: €  75,00 incl. koffie/thee/fris/uitgebreide heerlijke lunch
 
http://www.dewegvanhetlicht.nl/workshops