Evenement 15-10-19 : Meditatie- en klankconcert door Marion van Schagen en Simone Awhina


Meditatie- en klankconcert door Marion van Schagen en Simone Awhina

Houder:
"Het Licht" Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
dinsdag, 15 oktober 2019
  Locatie:
Heiloo
Tijd:
20.00-22.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 25
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

marionathet-licht .net

Een innerlijke reis van ontspanning, stilte en heling.

Laat je meevoeren naar de leegte, daar waar alles aanwezig is. Jouw essentie, voorbij tijd, voorbij ruimte, tijdens een geleide meditatie, door Marion van Schagen, om je vervolgens liggend op een matje onder te dompelen in een warm bad van klank, licht, liefde en heling door Simone Awhina. Via haar stem zal zij intuïtieve klanken maken en zij zal ook de kristallen & Tibetaanse klankschalen en andere klankinstrumenten bespelen.

De klankschalen hebben een zuiverend effect, de chakrabuizen resoneren met onze energiebanen en de prachtige gong brengt je direct in contact met je ‘kosmische zelf’. De klanken benadrukken de innerlijke stilte in jou. Er wordt ook gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Deze oliën brengen de geest en het zenuwstelsel tot rust waardoor je naar een diepere ontspanning kunt gaan en de klanken nog dieper binnen kunnen komen.

Er wordt tijdens dit concert ook gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Deze oliën brengen de geest en het zenuwstelsel tot rust waardoor je naar een diepere ontspanning kunt gaan en de klanken nog dieper binnen kunnen komen.

Als je tijdens het concert op de grond wilt liggen, neem dan zelf een yogamat en/of kussen mee. Je kunt ook gewoon op een stoel zitten. Omdat we naar een diepe ontspanning gaan, daalt je lichaamstemperatuur. Het is daarom aan te raden een deken of warme trui mee te nemen.