Evenement 30-10-19 : Je seksuele energie bevrijden


Je seksuele energie bevrijden

Houder:
"Het Licht" Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
woensdag, 30 oktober 2019
  Locatie:
Heiloo of Egmond aan de Hoef (afhankelijk van het aantal deelnemers)
Tijd:
10.00-17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 125
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

marionathet-licht .net

Seksuele energie als levenskracht

Je seksuele energie is je levenskracht. Het wakkert het vuur in je aan. Het ondersteunt je om je passie te leven. 

Hoe stroomt jouw seksuele energie? Leef je voluit je levenskracht of trap je ergens op de rem? Mag jouw vuur volop branden of ben je bang dat jouw vuur anderen of jezelf verbrand? Ervaar je jouw vuur als vernietigend of levengevend? Het kan best heel spannend zijn om deze energie in je toe te laten en om transparant daarin te zijn. Dus om jouw vuur aan de wereld te tonen. 

Ballast

We zijn van oorsprong seksuele wezens. Vanuit onze opvoeding en cultuur kan er een behoorlijke ballast op je seksuele energie zitten. Op seksuele energie kan veel lading zitten.

Als je seksuele energie getemperd is, kan dat gepaard gaan met gevoelens van depressiviteit, het nut nergens meer van inzien, gebrek aan levensvreugde, gebrek aan energie, snel moe zijn. 

Wat als het stroomt?

Hoe zou het voor je zijn als jouw seksuele energie weer volop mag stromen? Hoe ziet jouw leven er dan uit?  Mag je de sensuele vrouw zijn? De krachtige man? Wat doe je dan, welke activiteiten onderneem je dan?  Hoe voel je je daarbij? En ook, hoe vrij je dan? Om helemaal jezelf over te geven aan jouw kracht die door je heen stroomt. Durf je jouw energie alle ruimte te geven, het ware potentieel toe te laten? Het verandert je leven!

 

Een nieuw leven

Dus, toe aan het omarmen van het seksuele wezen dat je bent en dat door te laten trillen in al je cellen van je lichaam? Toe aan bevrijding van alle dogma’s, overtuigingen en energie die op je seksuele energiecentrum zit? Zodat je vuur weer kan gaan branden? Toe aan de rust en vrede in jezelf en vandaar uit jouw hoogste goed creëren? Schrijf je dan nu in! 

We werken met meditatie, lichaamsbeweging, ademhalingsoefeningen en energetisch werk.