Evenement 05-02-21 : Tweedaagse training Familie-Organisatieopstellingen


Tweedaagse training Familie-Organisatieopstellingen

Houder:
VormBalans
  Provincie:
Limburg
Datum:
vrijdag, 5 februari 2021 - vrijdag, 19 februari 2021
  Locatie:
Land van Gulick Sittard
Tijd:
10 tot 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 200,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
bedrijfsleven
  E-mail:

infoatvormbalans .nl

Erkend voor opleidingspunten door VIT

PS: houd mijn website in de gaten voor beschikbare plaatsen. Nog plaats voor 6 deelnemers. 

In deze tweedaagse training familie  en organisatieopstellingen leer je op een verantwoorde wijze zelf aan de slag te gaan met Familie- en |Organisatieopstellingen volgens de theorie van het “Systemisch werken” van Bert Hellinger.

Je ontdekt zowel de eenvoud als de mogelijke diepgang van deze methode. Het verband tussen systemische wetten, dynamieken en symptomen wordt stap voor stap doorgenomen. Na het volgen van deze training weet je of het “systemisch werken en gedachtegoed” bij jou past en ben je klaar om de onuitputtelijke wereld van het sytemisch werken te ontdekken. De focus in deze training wordt gelegd op het begeleiden.

Je leert methodisch hoe een opstelling te begeleiden. Verder zit deze training boordevol informatie over hoe je praktisch te werk gaat. Het is de bedoeling om in een veilige omgeving heel concreet te leren zelf een opstelling te begeleiden. Hiernaast is ook het gedachtegoed of de filosofie belangrijk.

Zowel  de praktische elementen als het gedachtegoed zijn altijd in beweging. Systemisch werk of opstellingen zijn reeds in vele variaties wereldwijd geworteld in de samenleving.

Wil ook jij deel hebben door zelf aan de slag de gaan met Familie- en Organisatieopstellingen?

MIS DEZE TRAINING DAN NIET!

De training laat zien hoe op eenvoudige en doeltreffende wijze met problemen kan worden omgegaan die zich stellen in de familiale sfeer of in professioneel verband. Naderhand kan je de methode toepassen op jezelf, in therapie of in groepsverband. Weet je nu al zeker dat je wil inschrijven dan kun je direct een aanbetaling doen en € 50 overmaken. Wat ook mogelijk is het gehele cursusgeld te betalen, als particulier maak je dan het cursusgeld van € 200,00 excl. BTW  (€ 242,00 incl. btw)  of als bedrijf  250,00 (€ 302,50) over op Vormbalans rekening NL74 ABNA 0496294199.

Indien blijkt dat de workshop niet kan doorgaan vanwege een tweede/derde Coronagolf krijg je uiteraard je geld retour. Ook als je een aanbetaling hebt gedaan en je laat ons voor 15 januari weten dat je toch niet kunt deelnemen, krijg je je geld retour. Betalingen na 15 januari kunnen alleen geannuleerd worden in het geval van een tweede/derde golf of als jij hiervoor een bijzondere reden kunt aangeven