Evenement 12-02-22 : Radicale Aanvaarding Weekend Workshop


Radicale Aanvaarding Weekend Workshop

Houder:
VormBalans
  Provincie:
Limburg
Datum:
zaterdag, 12 februari 2022 - zondag, 13 februari 2022
  Locatie:
Land van Gulick Sittard
Tijd:
10 tot 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 278,30
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

infoatvormbalans .nl

TWEEDAAGSE WORKSHOP MET LICHAAMSWERK, MEDITATIE EN THUISKOMEN IN JEZELF.

Als jij dit hebt ervaren weet je dat je het altijd hebt gezocht!

Nog plaats voor twee, bij voorkeur mannelijke deelnemers.

Wanneer we beïnvloed worden of zelf gevangen zitten in de overtuiging dat wij van weinig waarde zijn. Wanneer wij het gevoel hebben of de mening zijn toegedaan niets of weinig toe te voegen in dit leven, als wij ons niet waardevol voelen, kunnen we niet duidelijk herkennen wat zich binnenin ons afspeelt en voelen we ons niet vriendelijk of liefdevol.

We hebben een gevoel en beeld van onszelf dat wij er niet bij horen, dat wij niet voldoen. Dat wij ons moeten wapenen tegen het gevaar wat ons nog meer pijn zal doen, wat ons nog moedelozer, nog besluitelozer, eenzamer en verdrietiger maakt.

Tara Brach, boeddhiste en psychotherapeute. “Radicale Aanvaarding” is het boek wat als rode draad zal dienen.

Je zal dit weekend een bad ontvangen van bekrachtiging. Je zal de mogelijkheid ontdekken om op te houden je eigen vijand te zijn. Via de aanvaarding van jezelf, je licht, je talenten, je intelligentie en schaduwkanten. Via acceptatie van je over-leving en patronen, je aangepaste delen, je gehechtheid, begeerte of angst, nodigen we onze ware natuur uit.

Radicale Aanvaarding is zeker niet je neerleggen bij wat er is, het is juist het aangaan van de mogelijkheden die in je aanwezig zijn.

Je zult voelen wat voor vitaliteit in je zit. Als je kiest voor Radicale Aanvaarding kies je voor een gewortelde, fundamentele, werkelijke aanvaarding van je oorsprong. Een weekend van bewustwording, verbinding en inzichten, ik heet je van harte welkom..

Weet je nu al zeker dat je wil inschrijven maak dan het cursusgeld € 230,00 excl. BTW  (€ 278,30 incl. btw)  voor 20 januari over op Vormbalans rekening NL74 ABNA 0496294199. Wil je zeker van je plaats zijn kun je direct een aanbetaling doen van 50 euro.  Raadpleeg website voor meer informatie.