Evenement 18-09-20 : De touwtjes in handen. Familieopstellingen volgens regels RIVM


De touwtjes in handen. Familieopstellingen volgens regels RIVM

Houder:
Familieopstellingen Avondworkshop
  Provincie:
Limburg
Datum:
vrijdag, 18 september 2020
  Locatie:
Land van Gulick Sittard
Tijd:
18.30 tot 22.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 18,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatvormbalans .nl

Familieopstellingen volgens de regels van het RIVM.

    Voor foto's klik op link. https://www.vormbalans.nl/activiteit/de-touwtjes-in-handen 

Uiteraard hopen wij dat in september, de eerste opstelling van de cyclys najaar 2020, de regels het weer mogelijk maken om op de oude manier familieopstellingen te laten plaats vinden. Anderzijds is het zo dat tijdens de opstellingen op 5 en 19 juni de aangepaste methode zeer goed heeft gewerkt, wij kunnen alle kanten op:). 

Omdat er nog strenge maatregelen gelden wat de 1,5m afstand betreft, heb ik in het gebouw waar de opstellingen plaatsvinden de theaterzaal geregeld. Hier kunnen heel wat mensen meer in en is de afstand van 1,5m geen enkel probleem. Helaas, ook hier is het aantal deelnemers beperkt en niet alleen vanwege Corona. Wij zorgen -als nodig- voor een wachtlijst en bij afmelding van deelnemers zullen wij jou zo snel mogelijk informeren zodat je alsnog kunt deelnemen. In basis gelden voor deze avond onvoorwaardelijk de regels van het RIVM, op dit moment ga ik uit van de nu geldende regels, deze kunnen de komende weken nog wijzigen.

Wat betekent dit nu voor de opstellingen? Op het moment namelijk dat wij de opstellingen in gang zetten, gaan wij de basisvorm wijzigen; wij komen letterlijk in beweging. Ook hier is het nodig de regels in acht te nemen. Wij hebben nagedacht over wat mogelijk is en, zoals aangeven, hebben de opstellingen van 5 juni laten zien dat het kan. Tijdens de opstelling is het ook de bedoeling de 1,5m afstand te behouden. Wil je boven op de regels van het RIVM voor jezelf extra maatregelen nemen, breng een mondkapje en handschoenen mee. Wij hebben zelf ook een aantal mondkapjes en handschoenen klaarliggen mocht je er zelf geen bij hebben.

Er is momenteel alleen nog plaats zie website  www.vormbalans.nl  workshops familieopstellingen. Wil je deelnemen laat het mij via een antwoord mail weten en maak 18 euro over op NL74ABNA 0496294199 als je als representant aanwezig zijn en 70euro als je als vraagsteller wilt komen. Kijk op de site hoeveel plaatsen er nog zijn.De deelnemers krijgen een week voorafgaand aan de opstellingen een herinneringsmail met meer informatie.

LET OP: RAADPLEEG DE WEBSITE VOOR ACTUELE INFORMATIE 

Als je wil deelnemen kan je dit op:

    • 18 september    plaats voor een vraagsteller en representanten
    • 23 oktober         nog plaats voor vraagstellers en representanten 
    • 20 november     nog plaats voor vraagstellers en representanten 
    • voor alle avonden: 18.30 tot ca. 22.30