Evenement 05-06-20 : Familieopstellingen


Familieopstellingen

Houder:
Familieopstellingen Avondworkshop
  Provincie:
Limburg
Datum:
vrijdag, 5 juni 2020
  Locatie:
Land van Gulick Sittard
Tijd:
18.30 tot 23.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 18,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatvormbalans .nl

Familieopstellingen Cyclus voorjaar 2018

Beste mensen, voor het voorjaar van 2019 heb ik in Limburg Engelenkampstraat 23 weer een aantal opstellingen gepland.

Ik wil je verzoeken per e-mail ( infoatvormbalans .nl) te bevestigen op welke avond(en) je wilt komen en met hoeveel mensen. Per avond geldt een maximum van ca. 20deelnemers. De volgorde van deelname wordt bepaald door het tijdstip van aanmelden. Alle aanmeldingen na de eerste 20 worden op de reservelijst geplaatst en hebben in principe voorrang bij de eerstvolgende avond.

Als je wil deelnemen kan je dit op:

    • 5   juni                   2020  nog plaats voor 4 representanten
    • voor alle avonden: 18.30 tot ca. 23uur
    • Zie ook onder aan deze tekst Prive opstellingen.
  • De aankomst is tussen 19.15 en 19.30 uur. Wij starten met een inleidende oefening, waarna we met de opstellingen beginnen. De bedoeling is dat er elke avond 2 maximaal 3 opstellingen zijn met een pauze ertussen. De avond duurt tot maximaal 23.00 uur.

De kosten voor representanten bedragen 17 euro per avond. Dit bedrag dient contant afgerekend te worden op de avond zelf.

Wil je voor jezelf een opstelling bedragen de kosten 70 euro.

Heb je nu al zekerheid dat je een opstelling voor jezelf wilt kun je ook vooraf inschrijven. Als dat zo is kun je dat aangeven in je reactie en door het geld over te maken op naam van Vormbalans rekening nr. 0496294199. Ook hier geldt dat het tijdstip van aanmelding bepalend is voor de volgorde.

Om de tijd zo optimaal mogelijk te benutten, geef ik tijdens de avond zelf geen toelichting meer op wat opstellingen inhouden. Voor meer informatie kun je bijgevoegd document lezen. Eventuele vragen kun je, via mail, telefoon, voor aanvang of tijdens de pauze stellen.

Ik hoop jullie te kunnen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Hans Strack