Evenement 28-02-20 : Spiegeltje spiegeltje, vind sleutels naar je eigen essentie


Spiegeltje spiegeltje, vind sleutels naar je eigen essentie

Houder:
Inge Moll
  Provincie:
Utrecht
Datum:
vrijdag, 28 februari 2020
  Locatie:
Vianen
Tijd:
10.00-16.30/17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 115,00 vraagstellers, 50,00 resonant
  Website:

ingemoll.nl

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

ingeatingemoll .nl

Spiegeltje spiegeltje, kijk in de spiegel en vind sleutels naar je eigen essentie

met interactieve zelfresonanties, door Inge Moll

Je weet wat je wilt, maar je krijgt het niet voor elkaar.Of je weet juist niet wat je wilt en zit daar in vast, in eeuwige twijfel en dat wil je niet meer. Of je loopt telkens tegen dezelfde dingen aan. Kortom, je stoeit met jezelf en je hebt een verlangen. Dat verlangen kan op elk thema zitten: je gedrag, je gezondheid (fysiek, psychisch), relaties (partner, kinderen, werk) en zingeving.

Waarom is jouw verlangen nog niet gerealiseerd? Dat komt door delen van jezelf die je blokkeren of zelfs tegenwerken. Je was er nog niet aan toe om die delen onder ogen te zien of er contact mee te maken. Het zijn voor jou verborgen drijfveren, die niet op jouw oorspronkelijke zuiverheid zijn gebaseerd. En hoewel voor jou nog verborgen, je handelt er in het hier en nu wel naar.

Een interactieve zelfresonantie is een werkvorm waarbij je in de spiegel kijkt. Jouw innerlijke wereld opent zich voor jouw ogen. Resonanten, andere mensen uit de groep, laten zien welke delen van jou je blokkeren, waarom ze dat doen en op welke manier ze dat doen. Door te ervaren en te voelen wat elk deel van jouw Zelf je te vertellen heeft, kun je stappen zetten. Stappen naar een leven dat meer in uitlijning met jouw oorspronkelijke zuiverheid en zielsverlangen is.

Jouw autonomie als opsteller staat centraal. Jijzelf bent degene die de oplossing van jouw probleem in zich draagt en de sleutel daartoe mag omdraaien. Een sleutel, om dichter bij je hart en je eigen essentie te leven.

Zowel een eigen interactieve zelfresonantie, als het resonant zijn in resonanties van anderen, vormen een bron voor het vinden van antwoorden op eigen levensvragen. De inzichten en ervaringen werken fysiek, psychisch, emotioneel en relationeel nog langere tijd door.

Ben je er aan toe je blokkades onder ogen te zien en op te heffen? Kom naar deze verhelderende en diep transformerende workshop!

Meld je aan via: ingeatingemoll .nl

Data losse 1-daagse workshops: 17 januari, 7 februari, 28 februari, 20 maart, 10 april, 8 mei, 29 mei, 19 juni in Vianen, Amaliastein 71

115,00 euro voor inbrengers van een verlangen, 50,00 voor resonanten zonder eigen vraag.

tot 1 week van tevoren kostenloos annuleren. Lunch en drankjes: iedere deelnemer maakt iets voor de gezamenlijke lunch. Er is koffie, thee met iets lekkers en soep

maximaal 8 mensen waarvan maximaal 4 inbrengers van een eigen resonantieproces