Evenement 06-06-19 : De Kabbalah - Manifestatie van wie jij werkelijk bent


De Kabbalah - Manifestatie van wie jij werkelijk bent

Houder:
Inge Moll
  Provincie:
Utrecht
Datum:
donderdag, 6 juni 2019 - vrijdag, 7 juni 2019
  Locatie:
Vianen
Tijd:
10.00-17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 195,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

ingeatingemoll .nl

Jouw Koninkrijk - de manifestatie van 'Wie jij Werkelijk Bent' met de Kabbalah

Veel mensen voelen nu hun eigen unieke hoge trillingsfrequentie maar ervoren ook nog angst om die trillingsfrequentie volledig te levenn, om volledig te leven in de vreugde en liefde van wie zij werkelijk zijn. Hardnekkige overlevingsmechanismes zitten nog in de weg.

Laat jij je nog door iets in jezelf tegenhouden, door zo'n overlevingsmechanisme? Durf je de laatste stap om jezelf in al je kwaliteiten neer te zetten nog niet te nemen? Kom dan de Kabbalah lopen.

De Kabbalah is de Hebreeuwse mysieke leer over de Universele wet van Manifestatie. Een eeuwenoude wijsheid die uitlegt hoe het Universum en het Leven in elkaar zitten, die op elke geloofsovertuiging past. De Kabbalah staat gelijk aan de levensboom. Het is een boom waarbij het Goddelijk vuur wordt uitgedrukt in de vorm van 12 'lichtvaten'. Alle 12 zijn een directer verbinding met het Goddelijke en alle 12 zijn nodig om een impuls, jouw Goddelijke Vonk op Aarde te manifesteren. Eeuwenlang zijn de 2 belangrijkste lichtvaten weg gelaten, om de verbinding met de Bron voor 'de gewone mens' te vergreken. Deze 2 lichtvaten zijn in deze workshop in de Kabbalah terug gebracht. het is de weg van jouw oneindig potentieel naar jouw koninkrijk: 'Wie jij werkelijk bent' uitgedrukt in de vorm, in jou, in jouw lichaam en dat geeft continue vreugde.

In deze workshop 'lopen' we de Kabbalah met de intentie jouw Goddelijke Levensvonk, jouw oneindige potentieel tot in de manifestatie te brengen. Met deze intentie plug je in op de bronenergie van elk lichtvat en wordt ervaren wat je op deze plek nog mag doen. Als op zo'n lichtvat alles doorstroomt en vrij voelt is het oké. Anders wordt je je bewust van een blokkade. Deze zullen we ter plekke onderzoeken en transformeren naar een vrij doorstromende energie. Tijdens het lopen van de Kabbalah wordt stap voor sta het goddelijke pad van manifestatie door jou doorvoeld en verankerd.

Pure manifestatiekracht! Vanaf nu houdt niets je meer tegen!

Een workshop waarin je de kosmische wetten, compassie, het oneindig potentieel, eigen wijsheid en nog veel meer gaat integreren in jezelf. Dat leidt tot kracht, zachtheid en liefde om werkelijk in je eigen koninkrijk te komen. Om volledige verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen vanuit onvoorwaardelijke zelfliefde, liefde voor je leven. 

Specificaties:

tot 2 weken van tevoren kostenloos annuleren, iedere deelnemer maakt een bijdrage voor de gezamenlijke lunch, ik zorg voor koffie en thee met iets lekkers en voor soep bij de lunch. Maximaal 4 mensen.