Evenement 15-06-21 : Bezinningsbijeenkomst bij het Rozenkruis


Bezinningsbijeenkomst bij het Rozenkruis

Houder:
Lectorium Rosicrucianum
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
dinsdag, 15 juni 2021
  Locatie:
Centrumgebouw Lectorium Rosicrucianum
Tijd:
20:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 0
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

aj .toatchello .nl

Lectorium Rosicrucianum Eindhoven

Internationale School van het Gouden Rozenkruis

Op dinsdag 15 juni aanstaande wordt er in de tempel van de Internationale School van het Gouden Rozenkruis aan de Dierenriemstraat 4 te Eindhoven wederom een bezinningsbijeenkomst gehouden, getiteld ‘Wat is geluk  - over een zoektocht naar bakens in ons leven’.

De bijeenkomst begint  om 20.00 uur en duurt ongeveer 30 minuten. De tempel is al een half uur van tevoren geopend. Ieder wordt verzocht niet later dan een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. Vanwege de beperking van overheidswege tot een maximum van 30 aanwezigen dient u zich voor deze bijeenkomst vooraf per mail aan te melden: centrumeindhovenatrozenkruis .nl.

Het geluk dat we najagen is niet bestendig. Ken je dat gevoel dat er iets in jezelf is dat je zegt dat het toch anders moet kunnen?

In deze bezinningsbijeenkomst zoeken we naar de bakens die als gids kunnen dienen in de weg naar binnen, waar een bron is die op zichzelf al geluk brengt, omdat zij de Eenheid in zich besloten heeft.

Extra attentie:

I.v.m. de coronamaatregelen is er een aangepast protocol. De 1,5 m afstand tot elkaar wordt gegarandeerd door iedereen een vaste zitplaats toe te wijzen. Verder verklaart elke bezoeker van het gebouw vrij te zijn van coronaklachten. Ben je zelf of is een van je huisgenoten ziek, verkouden, vermoeid, koortsig of kortademig, moet je hoesten, niezen of voel je je niet lekker, dan kun je niet komen!

We mogen het gebouw alleen maar op aanwijzing betreden. Dat is voor veel mensen nieuw. Zodra je binnenkomt kun je gebruikmaken van de desinfectiepomp om je handen te ontsmetten. Daarna hang je je jas op en loop je direct door naar de tempel. Eenmaal binnen volg je de aanwijzingen op van degene die de plaatsen aanwijst.

Er is slechts 1 toilet beschikbaar, het invalidentoilet. We maken daar alleen in uiterste nood gebruik van.

Na de bezinning gaan we ook direct weer naar buiten.

Er zal geen gezamenlijk gesprek zijn en (helaas) ook geen koffie en thee geschonken worden. 

Meer informatie:  www.rozenkruis.nl