Evenement 11-01-20 : Workshop - Van wens naar werkelijkheid


Workshop - Van wens naar werkelijkheid

Houder:
Wakker Onderwijs
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 11 januari 2020
  Locatie:
Bij boscafé de Beken
Tijd:
11:00 - 15:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 60
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

wakkeronderwijsatgmail .com

Als mens ben je vrij om te creëren wat je wilt. Maar voel je die vrijheid ook? En ben je in contact met wat je werkelijk wilt? In de workshop “Van wens naar werkelijkheid” ga je eerst terug naar de basis: contact maken met jezelf. Je wordt uitgedaagd weer te spelen met je spontane, ongeremde creativiteit. Door middel van soms speelse, soms intieme en soms uitdagende oefeningen, kom je steeds meer in contact met je diepere verlangens. We doen een beroep op de kwaliteiten van het hart.

In de tweede helft van de dag gaan we ook een beroep doen op ons denken. Je krijgt een schrijfopdracht waarbij je een hartenwens op papier uitwerkt. Ik help je om je wens zo concreet mogelijk te maken. Ben je bereid om nog diezelfde dag een stap te zetten om je wens werkelijkheid te maken?
 

Grote kans dat zich allerlei beperkende gedachtes aandienen. Het is mooi om deze gedachtes te ONTdekken zodat je ze kunt zien en kunt overwegen of je ze nog langer waarde wilt blijven geven. Je wordt hier stap voor stap in begeleid.

Tussendoor hebben we een lekkere lunch en tijd voor onszelf. En na afloop kijken we of er als groep behoefte is aan een vervolgdag.

€10 Vroegboekkorting bij aanmelden voor 1 januari 2020