Evenement 07-12-19 : Authentiek spreken


Authentiek spreken

Houder:
Wakker Onderwijs
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 7 december 2019
  Locatie:
Bennekom
Tijd:
11:00 - 15:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 50,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

wakkeronderwijsatgmail .com

Zou je willen leren om je te ontspannen als je voor een groep moet spreken? Of heb je behoefte om je te verbinden met mensen op een dieper niveau waarbij je écht jezelf mag zijn? Dan is de workshop Authentiek spreken wellicht iets voor jou. In een intieme setting gaan we op een eenvoudige en doeltreffende manier elkaar ontmoeten, elkaar zien en steunen. Geen technieken, maar juist loslaten van wat we onszelf hebben aangeleerd.

Iedere deelnemer wordt uitgenodigd om in stilte voor de groep te staan en alle mensen aan te kijken. Hierbij kunnen allerlei gevoelens naar boven komen. Het is daarbij de uitnodiging om deze er helemaal te laten zijn. Ook bij de andere deelnemers, die de cirkel vormen, is dit de uitnodiging. Maar zij hebben ook de taak om de persoon in het midden te steunen met hun aanwezigheid. Misschien blijft het stil bij de spreker, misschien komen er woorden. Het komt zoals het komt. Niemand kan zich hierop voorbereiden. Wel kan je trouw zijn aan je verlangen naar verbinding met jezelf en de anderen. En dat is de essentie die ik je wil meegeven in deze workshop.

De ervaring die je tijdens deze workshop opdoet, is voor iedereen bruikbaar in het dagelijks leven. Want zowel je vrienden en familie om je heen, als de collega’s op het werk krijgen er energie van als ze zich met jouw authentieke zelf kunnen verbinden.

De workshop is inclusief lunch en thee.