Evenement 13-12-19 : Nusta Karpay inwijdingen in 7 dagdelen


Nusta Karpay inwijdingen in 7 dagdelen

Houder:
Lilian Timmermans, energetsich therapeute met een Sjamanistisch knipoog
  Provincie:
Limburg
Datum:
vrijdag, 13 december 2019 - zaterdag, 11 juli 2020
  Locatie:
Joert in Panheel of meditatieLOVEd in Heel
Tijd:
19.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 44
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

dakiniatkpnplanet .nl

NUSTA KARPAY

De Nustas zijn de Godinnen/ Prinsessen / Priesteressen, en staan voor de vrouwelijke energie. De Nusta Karpay activeert en transformeert de vrouwelijke oerkracht in jou, waardoor je weer oprecht durft te gaan ontvangen in plaats van alleen maar te geven. Hierdoor breng je de balans in je leven terug.

De pure energie van de Nustas transformeert innerlijke blokkades, zuivert al je chakra's en brengt ze in balans, vergroot je zelfvertrouwen en versterkt het (zelf)genezende vermogen van je lichaam op een ongelooflijk krachtige manier.
Hiertoe worden bij elke inwijding de zaden gelegd. Elke inwijding is een prachtige ceremonie waarbij telkens een andere tool wordt gebruikt, zoals stenen, bloemen, water, kaarsen. De essentie van de Nusta Karpay is balans brengen in het vrouwelijke aspect.
Het is tijd om onszelf te ontmoeten door het vrouwelijke in ons zelf terug te vinden en te erkennen. Tijd om Yin en Yang in balans te brengen, zowel voor vrouwen als voor mannen.

De 7 initiaties:

Deze initiaties bestaan o.a. uit het inbrengen van de zaden van licht in de chakra's, je wordt verbonden met de Spirit van het water en je kunt je ego los gaan laten. Er wordt een verbinding gemaakt met het vuur waardoor je in je vrouwelijke kracht kunt komen. Het hart wordt geopend, net zoals de keel en het 3e oog, waardoor er heling kan plaatsvinden van het innerlijk kind en je communicatie. Je gaat werkelijk gaan zien wie jij bent en je wordt op een dieper niveau verbonden met het Universum.

De Nustas:

1 Mama Occio: De basis, 7 zaden van licht om je chakra’s te openen
2 Dona Mujia: Oud ego verwijderen en verzachten van het nieuwe
3 Mama Simona: Wortels in jezelf en verbinden met de voorouderlijn
4 Dona Teresa: Openen van je Hart
5 Maria Sakapana: Communicatie verbeteren en bevrijden
6 Huana Huanam Tikkla: Derde oog openen voor visioenen en helderheid
7 Thomasa Huanam Tikkla: Transformeren, Integreren en zegeningen van de Godin

We gaan in 7 dagdelen deze inwijdingen ontvangen en neerzetten, eerste data is 13 dec 2019 en de volgende spreken we samen met de groep af tussen de 21 en 28 dagen.